Charmant en goed onderhouden 3-kamerappartement van ca. 50 m2 met een zonnig balkon waar u in de ochtend en middag van de zon kunt genieten. De woning heeft een eigen entree, ruime woonkamer met sfeervolle erker en overal ligt een nette eiken lamelparket vloer. Daarnaast is er een praktische zolderberging van 7 m2. Bovendien is de erfpacht afgekocht tot 2062 en is overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2019 mogelijk.

De woning ligt in een straat met kenmerkende jaren ’30 architectuur, midden in de Rivierenbuurt. Hier woont u heerlijk rustig en toch vlakbij de prettige winkels en horecagelegenheden van de Maas- en de Rijnstraat. Een hapje eten bij River Kitchen of Michui, pizza bij LouLou of het terras op bij Tap Zuid? Voor uw dagelijkse boodschappen loopt u in een paar minuten naar de slager, bakker, groenteboer of de verschillende supermarkten en heeft u geen zin om te koken, dan kunt u terecht bij traiteur Feduzzi of Sopie Eats. In de buurt zitten meerdere sportscholen en ook de Amstel, het Martin Luther Kingpark (bekend van “De Parade”) en het Beatrixpark liggen vlakbij.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is zeer gunstig en er stoppen diverse trams, metro’s en bussen vlakbij. De treinstations Amstel en RAI liggen op een paar minuten fietsen, net als Noord-Zuid metrostation Europaplein. Ook met de auto is deze locatie ideaal; zowel de A10 als A2 zijn snel bereikbaar. Parkeren kan vrijwel altijd voor de deur.

INDELING
Via de natuurstenen buitentrap bereikt u uw woning met eigen entree.
Hal met meterkast en handige inbouwkast voor uw jassen. Aan de voorzijde ligt de woonkamer met gezellige erker die voor een goede lichtinval zorgt. Hier is tevens nog een handige inpandige bergkast. Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met deuren naar het balkon en een tweede slaap-/werkkamer. Daarnaast ligt nette keuken met losse apparatuur, die tevens toegang heeft tot het balkon op het Oosten waar u ’s ochtends tot het begin van de middag de zon heeft. Vanaf het balkon heb je uitzicht op de goed onderhouden zichttuin. De badkamer in het midden bestaat uit een douche, wastafel en toilet. Tot slot is er een handige zolderberging van circa 7 m² met een raam, die bereikbaar is via het algemene trappenhuis.

VVE
– De actieve VvE wordt professioneel beheer door Pro VvE Beheer.
– De servicekosten bedragen € 144,90 per maand.
– De VvE beschikt over gezonde reserves en een Meerjaren Onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– De woonoppervlakte bedraagt 49,6 m2 exclusief balkon van 4,2 m2 en zolderberging van 6,5 m2.
– Gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
– Gunstige indeling met 2 slaapkamers.
– Voorzien van dubbele beglazing.
– De erfpacht is afgekocht tot en met 31 januari 2062 en overstap naar eeuwigdurende erfpacht is mogelijk onder de gunstige voorwaarden voor erfpacht van 2019.
– De prognose voor na 2062 is € 863 per jaar voor vastklikken of €11.343 voor afkoop.
– Koopakte bij een Amsterdamse notaris ter keuze aan koper.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Alblasstraat 15-I

Wijk: Rijnbuurt Postcode: 1079 ZH Plaats: Amsterdam Prijs: € 374.000 k.k. Status: Verkocht
Woonoppervlakte: 50 m2 Kamers: 3
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Alblasstraat 15-I – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.