WAAN-ZIN-NIG penthouse van 137 m2 met een fenomenaal en gloednieuw dakterras van 100 m2 met uitzicht over de gehele stad en ver daarbuiten.

Het water van het IJ ligt hier aan je voeten, door de grote te openen ramen bij de keuken betrek je buiten bij binnen. Het uitzicht blijft de hele dag en nacht door adembenemend mooi met Amsterdam aan je voeten. Vanaf het dakterras is het uitzicht rondom nog mooier.

Het penthouse op de 9e etage is uiteraard met de lift bereikbaar. Het moderne complex is gebouwd in 2006, het appartement heeft een energielabel A.

Met eeuwigdurende afgekochte erfpacht is dit appartement helemaal toekomstbestendig.

In de onderbouw is een privé berging en een grote parkeerplaats van 2,25 x 5,25 meter. Volgens de website van de gemeente Amsterdam zijn ook nog eens twee parkeervergunningen aan te vragen zonder wachttijd.

Indeling
Het appartement is luxe afgebouwd en voorzien van een luxe keuken met kookeiland, twee royale slaapkamers, grote kastenwand, een royale badkamer en inpandige bergruimte.

Bij de entree is ruimte voor een garderobe en is toegang tot het toilet. In de hal komt natuurlijk licht binnen door het nieuw aangelegde daklicht.

De woonkamer met hoekligging is indrukwekkend met een formaat van circa 9 x 5 meter. Er zijn meerdere Franse balkons met openslaande deuren en nagenoeg plafondhoge ramen. De lichtinval is hierdoor schitterend. Bij de keuken met het grote kookeiland zijn twee Franse balkons met elektrisch te openen geveldelen. Hierdoor wordt buiten op een hele bijzondere manier bij binnen betrokken.

Via de spiltrap in de keuken is het net nieuw aangelegde dakterras te bereiken. Het dakterras is met 100 m2 enorm te noemen. Het dakterras is voorzien van hardhouten vlonderdelen en gecoat hekwerk. Het terras bestaat uit verschillende zones, waar je mooie zit/loungehoeken kunt creëren. Er zijn aansluitingen aanwezig voor elektra en water. Buiten het hek van het dakterras is nog vrije ruimte om zonnepanelen te plaatsen.

De slaapkamers liggen in een aparte vleugel van de woning met een eigen hal. Beide slaapkamers hebben wederom grote ramen/Franse balkons en zijn van royaal formaat:
– slaapkamer 1: 5,11 x 4,27 meter
– slaapkamer 2: 5,50 x ca. 3,20 meter

Bij de recente aanleg van het dakterras zijn twee daklichten aangebracht voor daglichttoetreding tot de badkamer (en de hal).

De badkamer heeft een ligbad, separate douche en een groot wastafelmeubel.

Omgeving
Amsterdam Noord is in de afgelopen jaren een gewilde plek om te wonen geworden. En bovendien een plek waar je kunt eten, dansen of cultuur kunt opsnuiven in en rond de A’DAM Toren, aan het IJ en aan de Meeuwenlaan.

Je kunt er ’s zomers genieten van Amsterdam op een van de vele terrassen langs het IJ. Of je kunt gewoon ergens neerstrijken in het Overhoekspark of het Vliegenbos.

De betere restaurants zitten inmiddels in Amsterdam Noord. Voorbeeld (in de buurt) zijn Chateau Amsterdam, Skatecafé en Barracuda.

Op loopafstand in de Kromhouthal vind je een Jumbo met heerlijke versmarkt.

Bereikbaar
Overhoeks is uitstekend bereikbaar zowel met de auto, de fiets of met het openbaar vervoer (inclusief de pont). Even de Meeuwenlaan aflopen of fietsen, het bruggetje over en je staat op de pont naar de overkant. De metrohalte van de Noord/Zuidlijn is even verderop, bij het Noorderpark. Je bent dus in een mum van tijd elders in de stad of op de Zuidas.

De auto kan worden geparkeerd op de ruim bemeten parkeerplaats onder het gebouw. Met de auto zit je via de Johan van Hasselt- en Leeuwarderweg zo in de stad of op de Ring A10.

Bijzonderheden:
– Luxe appartement van 137 m2 op de 9e etage met lift bereikbaar.
– Waanzinnig nieuw aangelegd dakterras van 100 m2.
– Extra ruimte naast het terras om zonnepanelen te plaatsen.
– Eigen, ruim bemeten parkeerplaats en berging in de onderbouw van het complex.
– Aanvullend 2 parkeervergunningen aan te vragen zonder wachttijd (bron: website Amsterdam).
– Prachtig uitzicht over de stad en het water vanuit grote ramen.
– Vraagprijs € 950.000,– inclusief parkeerplaats.
– Energiezuinig gebouw, energielabel A.
– Professioneel beheerde VvE met Huishoudelijk Reglement en goede reserve.
– Maandelijkse VvE-bijdrage appartement € 279,06 en parkeerplaats € 44,47.
– Schilderwerk buitenzijde gedaan in 2023, dakterras en nieuwe dakbedekking tevens 2023.
– De erfpachtcanon voor dit penthouse is eeuwigdurend afgekocht.
– Oplevering kan in overleg spoedig.

Maak snel een afspraak voor een bezichtiging met ons kantoor. We heten je van harte welkom.

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Albatrospad 30

Wijk: IJplein/Vogelbuurt Postcode: 1021 TR Plaats: Amsterdam Prijs: € 950.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 137 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Albatrospad 30 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.