Je nieuwe (t)huis in een groene omgeving

In het warme licht van de ondergaande zon geniet je op je balkon van een uitzonderlijk uitzicht. Er wordt gespeeld in het groen aan je voeten, mensen liggen gezellig te kletsen in het gras, de stad zoemt op de achtergrond. Keer je je naar de binnenzijde van het gebouw, dan straalt daar de attractieve binnentuin van Up North als dynamisch middelpunt. Heerlijk wonen in de stad en toch ook omringd door groen. Hier heb jij je nieuwe (t)huis gevonden.

Up North is:
– Gevarieerd woningaanbod
– Dicht bij het centrum van Amsterdam
– Fijne nieuwe buurt
– Groen in én om het gebouw
– Duurzaam (BENG) en sfeervol wonen

90 sfeervolle koopappartementen

Appartementen met sfeer, afgewerkt op hoog niveau. Dat staat bij Up North centraal. Van binnen heerlijk licht en luxe, buiten een privé terras met een groen uitzicht over Amsterdam Noord of de besloten daktuin. Een unieke kans voor iedereen die in de nieuwste fijne buurt van Amsterdam wil wonen.

Voel in de Klaprozenbuurt dezelfde dynamiek en levendigheid als in het Amsterdamse stadscentrum. Gezien de nabije ligging is daar ook bijna geen ontkomen aan! Je vindt hier straks lokale ondernemers en kleinschalige horeca. Zodat jij vanuit je appartement zo het terras op kunt lopen. Geniet van wonen en leven in een groen stadsdeel nabij het water. In het complex Up North komen 207 huur- en koopappartementen, waarvan circa 90 koopappartementen straks te vinden zijn op deze website. Allemaal goed geïsoleerd, duurzaam én stijlvol. Voel jij je al thuis in Up North?

Amsterdam Noord: daar moet je zijn

Noord is een van de grootste stadsdelen van Amsterdam en absoluut het groenste stadsdeel! Hier valt steeds meer te ontdekken. Leuke winkels, hippe eettentjes en het levendige NDSM-terrein om de hoek. Vlakbij water en met veel groen. Ook zit je zó in de binnenstad, in de trein of op de ring A10. Een plek vol verborgen parels voor locals.

Van bedrijventerrein naar groene woonbuurt

De Klaprozenbuurt ligt tussen de Noordelijke IJ-oevers (NDSM, Buiksloterham) en de oudere buurten van Noord. Dit is tussen de Klaprozenweg, Zijkanaal I met zijn haven voor woonboten, de Buiksloterdijk en de Bloemenbuurt.

Nu heeft het gebied vooral identiteit als bedrijventerrein. In de toekomst komen er in de Klaprozenbuurt 2.000 woningen. Bedrijven keren er na de transformatie van de hele wijk ook terug, tenzij ze het milieu belasten. Tussen de gebouwen, erop en eromheen, komt veel groen. Het bedrijventerrein wordt dus een groen woongebied!

Op de begane grond aan de Klaprozenweg komen winkels en bedrijven, waardoor het een levendige straat wordt. De Klaprozenbuurt krijgt daarnaast twee nieuwe supermarkten, nieuwe horeca, twee basisscholen en voorzieningen voor zorg en welzijn. Kortom, een veelzijdige woonbuurt met groen en gezelligheid!

Hotspots in de buurt

Up North ligt in Amsterdam Noord op een kwartiertje fietsen naar hartje centrum waar veel te zien is en te beleven. En er zijn ook veel mooie plekjes in de buurt, zoals:
– NDSM-werf
– De Ceuvel
– Noorderpark
– Cafe Keppler
– Eye
– Loetje aan ’t IJ
– Openbaar Vervoer
– Boodschappen doen in het moderne Banne centrum of winkelcentrum Mosveld
– De markt op de Van der Pekstraat voor verse producten
– Sporten bij Gym Royale

Zie je je hier al wonen? Of wil je regelmatig een update ontvangen over dit nieuwbouwproject? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Lees meer
Highlights

Klimopweg

Projectontwikkelaar: Klimopweg BV, B-Right Urban Living en Novaform Vastgoedontwikkelaars
Buurt: Noord
Postcode: 1032 HZ
Plaats: Amsterdam
Prijs: v.a. € 325.000,- v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Up North? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.