The Starling – Bajeskwartier

Ontdek The Starling: jouw toegang tot een betoverende levensstijl in het bruisende Bajeskwartier! 

In navolging van het succes van The Robin en The Jay presenteren wij de volgende opwindende complex in de populaire gebiedsontwikkeling van Amsterdam: The Starling. Deze unieke residentie, gelegen in het hart van het gewilde Bajeskwartier, biedt een exclusieve selectie van 185 prachtige appartementen, waarvan 75 beschikbaar zijn als koopwoningen. Dit is jouw kans om deel uit te maken van deze dynamische en groeiende gemeenschap! 

The Starling belichaamt de ware essentie van modern wonen. Elk koopappartement is zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort en stijl. Of je nu kiest voor een woonoppervlak van circa 45m²,  een ruime 150m² of iets er tussenin, je vindt altijd de perfecte ruimte om jouw dromen waar te maken. Geniet van het comfort van royale buitenruimtes, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen terwijl je geniet van het adembenemende uitzicht op het groenrijke Bajeskwartier en de stad. 

Maar The Starling is veel meer dan alleen een prachtige plek om te wonen. Bajeskwartier heeft zich ontpopt tot dé hotspot van Amsterdam. Hier draait alles om wonen op eigen grond, duurzaamheid, energiezuinigheid en geweldige sociale voorzieningen. Je bevindt je op steenworp afstand van de trendy restaurants, De Amstel, openbaar vervoer en culturele hotspots.  

Duurzaamheid staat centraal bij The Starling en in het Bajeskwartier. Het project is ontworpen met het oog op energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Je kunt rekenen op innovatieve technologieën en duurzame oplossingen, die je energierekening verlagen en je ecologische voetafdruk verminderen. Hier leef je in harmonie met de natuur, terwijl je tegelijkertijd profiteert van het stedelijke gemak. 

Daarnaast biedt The Starling geweldige sociale voorzieningen die jouw levenskwaliteit naar een hoger niveau tillen. Ontmoet gelijkgestemde buren in de prachtige gemeenschappelijke ruimtes, waar je kunt ontspannen, werken en nieuwe vriendschappen kunt sluiten. Profiteer van de moderne fitnessfaciliteiten, neem een verfrissende duik in De Amstel of ontdek de ontspanningsruimtes waar je even helemaal tot jezelf kunt komen. Bajeskwartier zal je nooit vervelen! 

Mis deze unieke kans niet om deel uit te maken van de bloeiende gemeenschap van Bajeskwartier. The Starling biedt jou de mogelijkheid om te leven op een plek waar schoonheid, duurzaamheid en bruisende energie samenkomen. Grijp deze kans en maak jouw dromen werkelijkheid! 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over The Starling en reserveer jouw stukje paradijs in het Bajeskwartier. 

Lees meer
Highlights

H.J.E. Wenckebachweg

Projectontwikkelaar: AM - Schroders Capital - AT Capital
Buurt: Bajeskwartier
Postcode: 1096AH
Plaats: Amsterdam
Prijs: v.a. € 400.000,-- v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in The Starling? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.