Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, bewegen en beleven samenkomen. Het is een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en biedt tegelijkertijd een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende, nieuwe wijk binnen Amsterdam.

Het gaat om een duurzame, energieneutrale wijk vlakbij de Amstel, met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Er is ruimte voor 68 thematische, veelal openbare tuinen die uitnodigen tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat bovendien een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses, van stadslandbouw tot middelbare school, van studentenhotel tot design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier de ruimte. Bajeskwartier is divers en inclusief, een plek waar iedereen wil zijn.

The Ruby
The Ruby is een goed voorbeeld van een hypermodern en stedelijk gebouw in het Bajeskwartier, omringd door alle faciliteiten die wonen in de stad zo fijn maken. The Ruby ligt pal naast de moestuin en dichtbij voorzieningen op het gebied van zorg en gezondheid. Stap je naar buiten, dan ben je direct onderdeel van het aaneengeschakelde tuinenlandschap vol verschillende sferen en mogelijkheden voor sport en spel. Je hoort de vogels, ziet kinderen spelen, wandelende mensen of je helpt mee in de moestuin.

Want ja, dát laatste maakt The Ruby extra bijzonder: de moestuin aan de voet van het gebouw. Hier kun je samen met buren groenten verbouwen en gezond eten met verse, seizoensgebonden ingrediënten uit eigen tuin.
De woningen zijn zogezegd ‘life proof’. Dat houdt in dat ze van alle gemakken en comfort zijn voorzien voor nu én in de toekomst. Het betekent vooral dat je er lekker lang van kunt genieten en nooit meer hoeft te verhuizen. De variëteit maakt het wonen en leven in The Ruby leuk en verrassend.

Lees meer
Highlights

H.J.E. Wenckebachweg

Projectontwikkelaar: AM-Schroders Capital-atCapital
Buurt: Bajeskwartier
Postcode: 1096 AH
Plaats: Amsterdam Oost
Prijs: N.t.b.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in The Ruby? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.