Het Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, bewegen en beleven samenkomen. Het is een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en biedt tegelijkertijd een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende, nieuwe wijk binnen Amsterdam.

Het gaat om een duurzame, energieneutrale wijk vlakbij de Amstel, met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Er is ruimte voor 68 thematische, veelal openbare tuinen die uitnodigen tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat bovendien een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses, van stadslandbouw tot middelbare school, van studentenhotel tot design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier de ruimte. Bajeskwartier is divers en inclusief, een plek waar iedereen wil zijn.

The Robin
The Robin in het Central District staat als poortwachter aan de entree van Bajeskwartier, zeer dichtbij de Amstel en op zo’n tien minuten fietsen van de binnenstad. Zodra je naar buiten stapt, sta je midden in het groen waar je kunt ronddwalen door de tuinen, afspreken met vrienden en buren ontmoeten. Strijk neer op een bankje, kies een plek voor je picknickkleedje, ga een rondje hardlopen of skaten, oogst in de moestuin en geniet van de omgeving.

In The Robin komen 129 high-end koopappartementen met een zeer gevarieerd aanbod van slim ingerichte studio’s van zo’n 45m2 tot ruime appartementen van circa 113 m2 met 2 of 3 slaapkamers. Naast privé buitenruimten, zijn er op de 5e en 9e verdieping exclusief voor de bewoners twee dakterrassen waar je kunt genieten van een groene oase in deze unieke, stedelijke setting.

Op de begane grond van het gebouw komt een kinderdagverblijf waar kinderen veilig kunnen spelen in een besloten stadstuin of onder begeleiding op avontuur kunnen door de tientallen tuinen van Bajeskwartier. Ook tref je in The Robin een service center waar je als bewoner van Bajeskwartier voor van alles terecht kunt. Van het postpakketje wat ’s middags geleverd is tot meer info over deelmobiliteit. Vanuit The Robin heb je toegang tot de mobiliteitshub van Bajeskwartier. Naast de deelauto’s die daar op afroep voor je klaar staan, zijn er ook nog uit te geven abonnementen voor het individueel parkeren.

Lees meer
Highlights

H.J.E. Wenckebachweg

Projectontwikkelaar: AM-Schroders Capital-atCapital
Buurt: Bajeskwartier
Postcode: 1096 AH
Plaats: Amsterdam Oost
Prijs: v.a. € 410.000,- v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in The Robin? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.