Bajeskwartier is een groene en tegelijk hoogstedelijke wijk waar wonen, werken, bewegen en beleven samenkomen. Het is een plek met een rijke historie, als voormalige, gesloten locatie van de Bijlmerbajes en biedt tegelijkertijd een kansrijke toekomst als inspirerende en uitnodigende, nieuwe wijk binnen Amsterdam.

Het gaat om een duurzame, energieneutrale wijk vlakbij de Amstel, met onder meer zo’n 1.350 (sociale) huur- en koopwoningen. Er is ruimte voor 68 thematische, veelal openbare tuinen die uitnodigen tot een gezonde levensstijl. Hier vindt elke moderne stedeling zijn plek en ruimte. Bajeskwartier omvat bovendien een diversiteit aan functies. Van broedplaats voor kunstenaars tot luxe penthouses, van stadslandbouw tot middelbare school, van studentenhotel tot design district. Sociale huurwoningen naast studio’s voor de kosmopoliet, een versmarkt en een brouwerij. Maar ook vernieuwende horecaconcepten, werkateliers, groene kantoren en een gezondheidscentrum krijgen hier de ruimte. Bajeskwartier is divers en inclusief, een plek waar iedereen wil zijn.

The Jay
Coffee-to-go bij je favoriete tentje, spontaan lunchen met vrienden en onderweg naar huis nog even snel een biologische take away in je tas. De stad is je achtertuin. Je kiest voor smart. Een nieuw appartement, super duurzaam en onderhoudsvrij zodat je daar geen omkijken naar hebt. Met alles in de buurt en altijd iets te doen is geen dag hetzelfde. Elke Je houdt je opties open en ziet wel hoe het loopt. Terrasje pakken, strandje aan de Amstel of een gezellige vrijmibo met de buren in de gezamenlijke tuin van The Jay. Starter of senior, solo of samen, jong of oud. Hier woont alles door elkaar. In een verticale woonstraat van zeventien verdiepingen aan buren, is er altijd wel iets te beleven. En heb je de keukentafel wel gezien, dan ga je gewoon naar kantoor of schuif je aan bij de co-working space in The Jay.

In het kort:

– 135 slimme en compacte 2- kamerappartementen tussen de 37 en 48 m2
– Prijzen tussen de € 400.000 – € 525.000 v.o.n. (dus geen erfpacht!)
– Prognose start bouw: december 2022 met een korte bouwtijd van slechts 1,5 jaar
– Super duurzame en onderhoudsvrije appartementen
– Gelegen in het Bajeskwartier in Amsterdam vlak bij de Amstel en het Amstelstation

De bovenste 8 verdiepingen zijn per oktober 2022 in de verkoop.

Lees meer
Highlights

H.J.E. Wenckebachweg

Projectontwikkelaar: AM-Schroders Capital-atCapital
Buurt: Bajeskwartier
Postcode: 1096 AH
Plaats: Amsterdam Oost
Prijs: v.a. € 400.000,- v.o.n
Status: Verkocht
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in The Jay? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.