Qube kent acht verdiepingen met ieder 10 appartementen. Je eigen appartement bereik je door in de lobby één van de twee liften te nemen of via het trappenhuis. Op de verdieping zijn de appartementen met elkaar verbonden via een hoogwaardig afgewerkte gang, met strakke witte muren en diep antracietkleurige vloerbedekking. De zwarte voordeuren zijn voorzien van een elegante zwarte omlijsting en uitgerust met een modern RVS-paneel met huisnummer en bel. Studio Piet Boon adviseerde ook hier over de openbare ruimtes en een optimale indeling van de woningen.

Elk appartement heeft vloerverwarming en is voorzien van een pvc-vloer. Deze vloer in een vergrijsde eiken kleur is gestrookt gelegd door de gehele woning. In zowel de woon- als slaapkamer zorgen de verdiepingshoge ramen voor veel natuurlijk licht in de ruimte. In de open woonkamer bevindt zich de inbouwkeuken. De polarwitte keuken met antraciet composiet blad is uitgerust met Whirlpool apparatuur: een inductie kookplaat en ingebouwde afzuigkap, koel-vriescombinatie, combi-oven en vaatwasser.

Alle appartementen hebben één slaapkamer, één badkamer en een apart toilet. De metrage varieert van circa 48 tot 60 m². Ze worden opgeleverd met egale muren, voorzien van pvc-strokenvloer, inclusief gordijnrails, exclusief verlichting. Ook heeft elke woning een ruim balkon.

Lees meer
Highlights

Buitenveldertselaan

Projectontwikkelaar: Kroonenberg Groep BV
Buurt: Buitenveldert
Postcode: 1082 KM
Plaats: Amsterdam Zuid
Prijs: vanaf € 1.068,- per maand
Status: Afgerond
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Q Residences – Qube? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.