Goed ingedeelde appartementen complexen met appartementen van 58 m2 tot en met 125 m2 en elk appartement heeft een eigen balkon. Er is een gemeenschappelijke entree met toegang tot de lift en het trappenhuis. Ook heeft ieder appartement een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. De externe bergingen bevinden zich op dezelfde verdieping als het appartement én in de onderbouw.

OMGEVING
Het complex is fantastisch gelegen aan het Rembrandtpark, aan de rand van de wijk de Baarsjes. Je loopt zo vanuit de algemene ingang het park in. Het park kenmerkt zich door de speelse wandelpanden, vijvers, groenvelden, bossen en kunt u er een kinderboerderij, een bouwspeelplaats en diverse buitensportvoorzieningen vinden. Vooral in de zomer voelt het park als een tuin die bij de woning hoort. De locatie combineert rust, ruimte, groen en privacy met op korte afstand gelegen de belangrijkste voorzieningen zoals de supermarkten (AH, Aldi, Lidl) en diverse speciaalzaken. Vanaf hier zit u zo op de Ring A-10 met dichtbij kantorenlocaties (o.a. Zuidas), Schiphol, diverse ziekenhuizen, de binnenstad en het Rembrandt- en Vondelpark. Station Lelylaan is om de hoek gelegen voor trein- en metroverbinding maar ook bus en tramhaltes zijn vlakbij.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Nachtwachtlaan

Projectontwikkelaar: PearsGlobal
Buurt: Baarsjes
Postcode: 1058EN
Plaats: Amsterdam
Prijs: V.a. €350.000,- k.k. tot € 650.000,- k.k. v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Nachtwachtlaan? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.