Houtrak bestaat uit twee stoere gebouwen, gerealiseerd uit één stuk met en no-nonsens architectuur en een doordacht bouwsysteem dat veel flexibiliteit biedt voor nu en in de toekomst. Ieder pand heeft bovendien haar eigen entree, waarmee je een groen en rustig binnenhof betreedt. Vanuit daar heb je toegang via de trap of lift naar je woning. Ook bevindt zich onder Houtrak een half verdiepte fietsparkeerkelder.

Houtrak heeft een unieke ligging aan het water. Geniet van het vrije uitzicht vanaf het royale balkon óf de gemeenschappelijke daktuin over de Oostenburgervaart. Naast de unieke ligging aan het water bevindt Houtrak zich tussen Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Hierdoor zijn alle voorzieningen en hotspots binnen handbereik. De perfecte locatie!

Houtrak draagt bij aan het toevoegen van groen en natuur op Oostenburg. Vanaf het dak op Houtrak is een geweldig uitzicht over Oostenburg en de Czaar Peterbuurt. Daarom wordt het dak ingericht als een gemeenschappelijke daktuin. Deze daktuin is uitsluitend toegankelijk voor de bewoners van beide blokken. In deze groene oase is het heerlijk even terugtrekken van de hectiek van de stad en kom je helemaal tot rust.

De twee stoere panden van Houtrak bieden een rijke mix aan woningtypes in gevarieerde afmetingen. Van compacte studio’s tot 2-of 3-kamerappartementen. Ook zijn er royale penthouses met ieder een eigen dakterras. Op de begane grond bevinden zich unieke split level loftwoningen. Alle woningen in Houtrak zijn koopwoningen en gelegen op eigen grond dus er is geen sprake van erfpacht.

Lees meer
Highlights

VOC-kade

Projectontwikkelaar: VORM Ontwikkeling BV
Buurt: Oostenburg
Postcode: 1018 LG
Plaats: Amsterdam Centrum
Prijs: v.a. €317.000,- v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Houtrak? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.