HOLLANDSE MEESTERS AMSTELVEEN – START BOUW GEGARANDEERD !!

In maart 2024 wordt gestart met de sloop van het bestaande kantoorgebouw. Zodra de sloop is afgerond en het terrein bouwrijp is gemaakt, kan worden gestart met de bouw. Naar verwachting in het tweede kwartaal van 2024. De prognose is dat de eerste koopwoningen begin 2027 worden opgeleverd.

Interesse om te kopen in Hollandse Meesters? Er zijn nog woningen te koop! Verzeker jezelf van een woning op een toplocatie in Amstelveen. Maak een account aan via de projectwebsite, schrijf je in voor jouw favoriete woning(en) en neem contact op met de makelaars om jouw woonvoorkeuren te bespreken. Rechtstreeks contact opnemen met kantoor kan natuurlijk ook!

Laat je verleiden door meesterlijk groen wonen in het centrum van Amstelveen, op een splinternieuwe plek voor gezond en gelukkig leven. Hollandse Meesters is met een rijke mix aan koop- en huurappartementen hét nieuwe thuis voor verschillende doelgroepen. Een duurzaam gebouw in een artistiek en verfijnd ontwerp, met groen en gezond als uitgangspunt. Hollandse Meesters is meer dan een plek om te wonen. Het is een omgeving waar je ook kunt werken, ontmoeten, ontspannen en delen. Waar je eindeloos nieuwe dingen ontdekt en jezelf tot expressie komt. Hollandse Meesters is een gebouw en woonbuurt in één, met 303 appartementen. Het ontwerp bestaat uit een basis van zes woonlagen met daarop twee torens, één voor de koopwoningen en één voor de huurwoningen. We starten met het aanbieden van de koopappartementen. Het koopaanbod bestaat uit 11 typen woningen, variërend vanaf circa 40m² tot maar liefst 185m². Je kunt kiezen uit twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen. Wil je iets anders? Overweeg dan een maisonnette of penthouse. De keuze is aan jou!

Lees meer
Highlights

Burgemeester Haspelslaan

Projectontwikkelaar: AM
Buurt: Stadshart
Postcode: 1181 TW
Plaats: Amstelveen Centrum
Prijs: v.a. € 290.000,-- v.o.n.
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Hollandse Meesters Amstelveen? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.