Goed ingedeelde appartementen complexen met appartementen van 54m² tot 165 m², allemaal met een heerlijk balkon op het zonnige zuiden! De complexen beschikken over een gemeenschappelijke entree met toegang tot de lift en het trappenhuis. Ook heeft ieder appartement een externe berging in de onderbouw. De woningen liggen aan de Mensinge 1-97, Weerdestein 19-224 en A.J. Ernststraaat 1-157.

OMGEVING
De woning ligt naast het Amstelpark met daarachter gelegen de Amstel. Het Amsterdamse Bos, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkelbeleving, exclusieve shops en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Met de auto zit je in een enkele minuut op de ring A10 en treinstation RAI met diverse bus- en tramverbindingen ligt om de hoek. Er is volop parkeergelegenheid voor de deur en momenteel krijgt u hier zonder wachttijd 2 parkeervergunningen.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Mensinge, Weerdestein en Arent Janszoon Ernststraaat

Projectontwikkelaar: PearsGlobal
Buurt: Buitenveldert
Postcode: 1083GP
Plaats: Amsterdam
Prijs: Van €325.000 tot en met €880.000
Status: In verkoop
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Europaboulevard? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.