Op de allermooiste plek van Abcoude staat iets bijzonders te gebeuren. Direct aan de oever van het Abcoudermeer komen vier bouwkavels, waar u midden in de natuur uw eigen vrijstaande droomvilla kunt realiseren. Wonen aan het Abcoudermeer is u vele vliegmijlen ver weg wanen in een oase van rust en groen op nog geen kwartiertje van Amsterdam en met de charmante dorpskern van Abcoude op loopafstand.

Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en de tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, trein en busverbindingen, kinderopvang, crèches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer.

Het Abcoudermeer heeft een recreatieve waarde. Er kan gezwommen en gevaren worden en in de winter wellicht geschaatst. De Amsterdamse grachtengordel, de Amstel, de Vecht, de Vinkeveense plassen en het IJmeer staan allemaal in verbinding met het Abcoudermeer. Enkele jaren geleden is de zuidoever nog op fraaie wijze gerenoveerd.

En juist op deze meest begeerlijke buitendijkse locatie kunt u straks op unieke wijze wonen.

Het project is nog in voorbereiding, echter kunt u zich bij interesse als geïnteresseerde al laten registreren via onze website.

Vanzelfsprekend houden wij u dan op de hoogte over de voortgang van dit uniek stukje Abcoude.

Lees meer
Highlights

Abcoudermeer

Projectontwikkelaar: Particuliere opdrachtgever
Buurt: Abcoudemeer
Postcode: 1391 JL
Plaats: Abcoude
Prijs: Nog niet bekend
Status: In voorbereiding
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Meer informatie?

Heb je interesse in Abcoudermeer? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op.