Bent u van plan uw huis in Amsterdam te verkopen? Of misschien bent u er nog niet helemaal uit of u de stap gaat zetten. Uw huis verkopen is namelijk niet iets dat u even doet en er ontstaan veel vragen. U wilt uw huis op een prettige manier verkopen en het liefst wilt u dat de koper uw woning net zo waardeert als u. Het proces is vaak pittig aangezien u alles goed wilt aanpakken, maar tegelijkertijd start er een traject voor een nieuwe woning voor u. Ramón Mossel Makelaardij o.g. begeleidt u op professionele wijze tijdens dit verkoopproces. Toe aan to-the-point en deskundig advies? Bel ons voor een kennismaking en laat ons makelaarskantoor u ondersteunen bij de verkoop van uw huis!

Huis verkopen makelaar

Een huis verkopen doet u waarschijnlijk niet ieder jaar en aangezien de markt sterk verandert, is het een goed besluit om gebruik te maken van onze dienst als verkoopmakelaar. Wij kennen de veranderende markt in Amsterdam en omstreken als geen ander! We weten uiteraard veel vanuit de praktijk, maar daarnaast werken we continu aan de ontwikkeling en bijscholing van onze medewerkers. We zijn en blijven dus op de hoogte van actuele ontwikkelingen en regels binnen de huizenmarkt. Dit helpt ons om een goede en overtuigende prijs voor uw woning te hanteren én te krijgen. Van een woning op IJburg, in Amstelveen, Amsterdam Noord tot Amsterdam Zuid.

Een waardevol huis te koop!

De prijs en kwaliteit waarborgen wij door uw woning optimaal te presenteren. We kunnen u ten eerste adviseren wanneer verandering aan uw huis een hogere waarde oplevert. Ten tweede worden al onze opdrachten ondersteund door kwalitatief hoogwaardige en professionele fotografie. We meten uw huis in en vertalen dit naar effectieve en aansprekende 2D en 3D presentaties en woninginrichting. Ten derde profileren wij uw woning op verschillende kanalen zoals Funda en Social Media. Op onze website staat alle tekst ook in het Engels om de kans uw de verkoop van uw woning te vergroten en versnellen.

Geeft u de verkoop van uw huis aan ons uit handen? Laat onze ervaring en deskundigheid het werk doen. Laten we in elk geval kennismaken!