Wonen in een bijzonder stuk van De Pijp in Amsterdamse Schoolstijl!

Bijzonder charmante benedenwoning van circa 57 m² met een heerlijke tuin. Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in de Pijp aan een sfeervol straatje in Amsterdam Zuid.
Wonen in de Pijp is wonen op loopafstand van alle hot spots, als de Albert Cuyp, Sarphatipark, de Amstel, Maasstraat, Scheldestraat, Strand Zuid en de vele kroegjes, restaurants en sportscholen.

De charmante architectuur, elegante opzet van de omgeving en een verleidelijke ligging geven een unieke sfeer aan deze super stek!
De Vereniging van Eigenaren is actief en de erfpachtcanon is afgekocht tot en met maart 2063.

Indeling:
Begane grond: eigen entree, hal/entree, woonkamer, keuken aan de achterzijde (moet nog worden geplaatst), twee slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met douche, wastafel en toilet. Vanuit de keuken en een van de slaapkamers is de toegang tot de heerlijke, diepe achtertuin.

Bijzonderheden:
* woonoppervlakte circa 57 m² ;
* erfpacht afgekocht tot 31 maart 2063;
* servicekosten zijn € 165,30 per maand;
* voormalig huurwoning;
* Ouderdomsclausule, zelfbewoningsclausule en niet bewonersclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* projectnotaris Spier & Hazenberg;
* het betreft hier een rijksmonument;
* aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Als u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Read more
Highlights

Burgemeester Tellegenstraat 23H

Wijk: Zuid Pijp Postal Code: 1073 KA Location: Amsterdam Price: € 450.000 k.k. Status: Verkocht
Living space: 56 m2 Rooms: 3
Broker Judith Lezer
Call or email for an
appointment

020-3052662

Address

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Find your new home

Request viewing

Heb je interesse in Burgemeester Tellegenstraat 23H – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.