Zoomstraat 23 I Amsterdam

Omschrijving

Op een absolute toplocatie in hartje Rivierenbuurt ligt op de eerste verdieping deze keurig afgewerkte woning van in totaal 77m2. De woning is voorzien van een eigen toegangsdeur, zonder gezamenlijk trappenhuis. De erfpacht is tot en met 2054 afgekocht en de woning is voorzien van een ruim balkon (Oosten) aan de achterzijde. Voorzien van twee slaapkamers vormt het een ideale woning voor samenwoners, jonge gezinnen en mensen die werken op de Zuidas of in de regio Amsterdam. Lange termijn verhuur is toegestaan door de VVE.

De gezellige Maasstraat ligt om de hoek en staat bekend om haar buurtwinkels: Bakkerij van Vessem, Kaashuis Tromp, Slagerij Hergo en Chocolaterie Tout zijn een paar van de vele fijne winkels die er te vinden zijn. Verder is er een groot aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen zoals een Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en Etos. 's Avonds kan je borrelen in de vele kroegjes zoals Tap Zuid, Café Goos en Café Blek, maar ook de Pijp is op 10 minuten loopafstand.
In de buurt is er een ruime keuze aan kinderdagverblijven en basisscholen. Leuke uitstapjes maak je vlakbij in het Beatrixpark, het Sarphatipark en kinderboerderij De Pijp.
De bereikbaarheid is tevens uitstekend, zowel qua OV als met eigen vervoer. Stations Amstel, RAI en Zuid zijn allen op fietsafstand en bus/tram en Noord-Zuidlijn zijn op loopafstand. Met de auto (geen wachttijd voor parkeervergunning) ben je binnen 5 minuten op zowel de A2 als A10.

Indeling:
Open portiek, eigen entree op de 1e verdieping. Tochtportaal met ruime berging. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is door de brede ligging aan de voorzijde een fijne lichte ruimte. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een vaatwasser, oven, en de cv-ketel (HR Nefit 2012). De eerste slaapkamer is aan de achterzijde gelegen, beschikt over een inbouwkast en biedt net als de keuken toegang tot het balkon. Het balkon is voorzien van een handige opbergkast, is gelegen op het Oosten waardoor u hier heerlijk s’ochtends van de zon kunt genieten. De tweede slaapkamer is eveneens aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot de badkamer. De nette badkamer beschikt over een douche, wastafel en de wasmachine aansluiting. Separaat toilet toegankelijk vanuit de hal.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Woonoppervlakte 76,4 m2 (conform NEN2580 meting);
- Woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas aan de achterzijde en kunststof kozijnen met dubbel glas aan de voorzijde;
- Actieve, professioneel beheerde VvE (18 leden) met goede reserve. De servicekosten bedragen € 80,06 per maand. De administratie wordt gevoerd door VVE NL;
- De jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot en met 30-09-2054. Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht aanwezig;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 525.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
77 m²
Inhoud:
251 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Zoomstraat 23I

Postcode: 1078XG

Plaats: Amsterdam

Kaart Zoomstraat 23 I Amsterdam

naar Zoomstraat 23 I Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand