Zeeburgerdijk 11B AMSTERDAM

Omschrijving

Twee kamer appartement gelegen op de 1e verdieping van ca. 33m2 in Stadsdeel Oost in de Dapperbuurt. Gelegen in een fraai pand uit 1890 om de hoek van Artis, de Dappermarkt, Brouwerij ’t IJ en het Oosterpark. De erfpacht is afgekocht tot en met 2053 en de woning is volledig voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Hal/entree, badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche. Door de vele raampartijen is de woonkamer aan de straatzijde een heerlijk lichte ruimte. De open keuken is voorzien van een net keukenblok met onder andere de wasmachine aansluiting, afzuigkap, inbouwspots en de cv-ketel. De slaapkamer (2.88x2.38) is aan de achterkant gelegen. Van origine betreft het een studio appartement, de muren zijn dan ook eenvoudig weer te verwijderen waardoor een open ruimte ontstaat. Op de vierde verdieping heeft u de beschikking over een ruime berging en in het souterrain is een gezamenlijke fietsenstalling aanwezig.

Omgeving:
De woning ligt in de Dapperbuurt om de hoek van het Oosterpark, Brouwerij ’t IJ en de gezellige Dappermarkt, op loopafstand van Artis en het Tropenmuseum. Winkelen kan om de hoek op de Dappermarkt, de Javastraat, winkelcentrum Oostpoort en de Czaar Peterstraat. Leuke horecagelegenheden en andere hotspots zijn vlakbij zoals Alex + Pinard, Boi Boi, Visbar Beet, Louie Louie, Bar Botanique en nog vele andere gezellige plekjes. Supermarkten zijn op loopafstand van de woning te vinden.

Bereikbaarheid:
Het appartement is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (tramlijnen 1, 3, 7, 14 en 19, buslijnen 37 en 41) en bevindt zich op loopafstand van het NS-Muiderpoortstation. Binnen 5 minuten ben je met de auto op de ring A10. Ruim voldoende parkeergelegenheid zonder wachttijd voor een parkeervergunning.

Bijzonderheden:
* Buitenmuur, gevel en kozijnen gerenoveerd en geschilderd in 2019 * Oplevering in overleg * In 2021 zal het trappenhuis opnieuw geschilderd worden * bouwjaar 1890 * woonoppervlakte 32,3 m˛ (conform NEN2580) * erfpacht afgekocht tot 30-06-2053 * servicekosten zijn € 40,27,- per maand. Actieve en financieel gezonde VVE. Beheerd door een professioneel administratiekantoor "Yver VVE beheer". * In 2015 is het dak vernieuwd * In 2004 is het gebouw gesplitst en het casco volledig gerenoveerd.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 250.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1890
Woonoppervlakte:
33 m²
Inhoud:
97 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Zeeburgerdijk 11B

Postcode: 1093SJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Zeeburgerdijk 11B AMSTERDAM

naar Zeeburgerdijk 11B AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand