Heerlijk zonnig en ruim appartement van 86 m2 met fantastisch panoramisch uitzicht over de stad! Deze moderne woning heeft een riante woonkamer die direct aan het ruime balkon grenst, een luxe open keuken met kookeiland, 2 ruime slaapkamers, airco en lift. Het complex is in 2010 gebouwd, waardoor u hier comfortabel woont door de optimale isolatie. Met een ligging op de 6e etage heeft u hier ook qua privacy niets meer te wensen. U heeft geen bovenburen en nagenoeg geen overburen, waardoor u hier heerlijk vrij over de stad uitkijkt.

De woning ligt in het geliefde Andreas Ensemble; op de grens van de Oud-Zuid en Oud-West. In 5 minuten fietst u naar het Vondelpark, de Amstelveenseweg, het Hoofddorpplein of de Overtoom, waar u een groot aanbod aan winkels, supermarkten en horecazaken vindt. Een hapje eten bij Oslo, koffie bij Gent aan de Schinkel of toch het terras op bij Bar Kosta. Sporten doet u bij David Lloyd of in het Vondel- of Rembrandtpark. Verder liggen er 3 goede basisscholen en meerdere kinderdagverblijven op loopafstand. Ook met de auto is de ligging ideaal; binnen 2 minuten zit u op de ring A-10 en A-4. Een parkeerplaats is eventueel te huur in de onderbouw.

INDELING
Entree via een fraaie gemeenschappelijk hal. Via de trap of lift is het appartement op de 6e en tevens bovenste etage bereikbaar.

Binnenkomst in de ruime hal met separaat hangend toilet met natuursteen fontein. Binnenkomst in de ruime woonkamer waar u via de grote raampartijen prachtig over de stad uitkijkt en opvallend veel lichtinval heeft. De strakke open keuken met betonnen aanrechtblad en kookeiland met gezellige bar heeft alle gewenste inbouwapparatuur (inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging, oven, stoom oven, vaatwasser, koelkast en quooker met kokend en bruisend water). De keuken is afgewerkt met luxe marmer in open boek vorm. Direct grenzend aan de woonkamer ligt een ruim en zonnig terras waar u ’s ochtends en ’s middags volop zon heeft. De eerste slaapkamer heeft een goed formaat en heeft een speels doorkijkje naar de woonkamer. Hier is een sfeervolle gelhaard geplaatst. Ook de tweede slaapkamer is ruim van formaat. In het midden vinden we moderne badkamer met inloopdouche, ligbad, fraai dubbel wastafelmeubel en vloerverwarming.
Tot slot is er een aparte kast voor de stadsverwarming en warmte terugwin installatie. Het gehele appartement is strak gestuukt en geschilderd en overal ligt een grijze gietvloer. In de onderbouw ligt een praktische berging van 3 m2.

ANDREAS ENSEMBLE
De onder architectuur gebouwde appartementengebouwen en buitenterreinen van het Andreas Ensemble zijn in 2010 en 2011 opgeleverd en liggen aan afsluitbare binnentuinen. Het Andreas Ensemble is ingericht met brede trottoirs, begroeide taluds en diverse bogenpartijen (roodbladige esdoorns). Het binnen-gebied is autoluw, parkeren gebeurt voornamelijk in de garages onder de woongebouwen. Met eigen vervoer is de Ringweg A10 om de hoek, waardoor bijvoorbeeld Schiphol binnen 10 minuten te bereiken is. Het openbaar vervoer is ruimschoots aanwezig: NS station Lelylaan, tramlijnen 1, 2 en 17, metro en diverse buslijnen zijn dichtbij gelegen.

ERFPACHT
De erfpacht is afgekocht tot 15-08-2058.
De overstap naar eeuwigdurende erfpacht is reeds afgerond. Vanaf 15-08-2058 bedraagt de jaarlijkse canon € 850,46 + indexatie.

VVE
Gezonde en professioneel beheerde VvE.
De servicekosten zijn € 171,70 per maand.
Er is een meerjaren onderhoudsplan.

BIJZONDERHEDEN
– Woonoppervlakte 86,1 m2 exclusief de berging van 2,9 m2 in de onderbouw. (NEN 2580 meetrapportage beschikbaar).
– Heerlijk terras van bijna 10 m2 op het Oosten.
– Twee ruime slaapkamers.
– Prachtig vrij uitzicht over de stad vanuit alle vertrekken.
– Geen bovenburen.
– Voorzien van airconditioning en zonneschermen.
– Gasloos appartement, verwarming en warm water via stadsverwarming.
– Een parkeerplaats kan eventueel gehuurd worden in de afgesloten garage in de onderbouw a € 144,- per maand.
– Modern nieuwbouwcomplex met LIFT en energielabel A.
– Indien gewenst is de woning inclusief meubels te koop.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Titus van Rijnstraat 159

Wijk: Westlandgracht Postcode: 1058 GB Plaats: Amsterdam Prijs: € 625.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 86 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Titus van Rijnstraat 159 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.