Heerlijk lichte hoekwoning van 120m2 met terras op het zuiden aan het water! De woning beschikt over twee ruime slaapkamers, parkeerplaats in de ondergelegen garage en een handige (fietsen) berging. Gebouwd in 2010, energielabel A en volledig dubbel glas zorgen voor lage stookkosten. De woning is op loopafstand van station Abcoude én de sfeervolle dorpskern van Abcoude gelegen!
** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling:
Keurig verzorgde gezamenlijke entree. Entree van de woning op de begane grond en is te bereiken via de gezamenlijke binnentuin. Spoorlaan 61 ligt op de hoek, aan het water én aan het einde van de galerij. U heeft dus geen last van langslopende buren. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer loopt van voor tot achter (bijna 15 meter lang!) met aan de voorzijde de keuken en in het midden middels schuifpui toegang tot het terras. De keuken is voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, 6-pits gasfornuis met brede oven en een separate magnetron. Aan de voorzijde kijkt u prachtig uit over het water en ook aan de zijkant van het huis, waar het terras is gelegen, zit u heerlijk aan het water. Het terras ligt op het zonnige zuiden zodat u heerlijk in alle rust van de zon en het uitzicht kunt genieten. Door de vele plafondhoge ramen en de hoekligging is de woonkamer een fijne lichte ruimte om te verblijven. De eerste slaapkamer (ruim 18m2) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van een inbouwkast. De tweede slaapkamer meet 13m2 en is aan de voorzijde gelegen. De moderne badkamer beschikt over een ligbad, inloopdouche, wastafel en mechanische ventilatie. Separaat toilet met fonteintje. Ruime inpandige berging waar onder andere de wasmachine- en droger aansluiting, de mechanische ventilatie en de cv-ketel zijn gesitueerd. In de ondergelegen parkeergarage heeft u de beschikking over een vaste parkeerplaats én een handige (fietsen) berging.

Omgeving:
Kenmerkend voor Abcoude is de landelijke ligging en de tal van activiteiten en voorzieningen, die het dorp rijk is. Abcoude heeft een charmante en gezellige dorpskern en biedt een scala aan voorzieningen. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, kinderopvang, crèches en basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer. Bovendien ligt Abcoude pal naast Amsterdam en biedt het makkelijk toegang tot de A2 en A9, zeer gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam centrum (ca. 10 minuten), Schiphol (ca. 15 minuten), Utrecht (ca. 20 minuten) en het Gooi (ca. 20 minuten). Ook via het eigen treinstation (op loopafstand) zijn er uitstekende verbindingen.

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Nen 2580 meetrapport aanwezig;
– Fantastische ligging aan/in het water;
– Bouwjaar 2010;
– Volledig voorzien van dubbel glas en energielabel A;
– Gezonde en actieve VVE, professionele beheerder. Stukken op aanvraag ter inzage;
– Oplevering in overleg;
– Vraagprijs is inclusief parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage;
– Op loopafstand van station Abcoude en de sfeervolle dorpskern van Abcoude.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Spoorlaan 61+ PP

Wijk: Abcoude Postcode: 1391 SZ Plaats: Abcoude Prijs: € 675.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 120 m2 Kamers: 3
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Spoorlaan 61+ PP – Abcoude? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.