** Open huis vrijdag 13 oktober van 16:30u tot 17:30u, u bent van harte welkom!**

Riante familiewoning met 5 slaapkamers en zonnige tuin op het zuiden van maar liefst 144m2. Dit gezinshuis kan tevens worden uitgebouwd en ook een volledige opbouw behoort tot de mogelijkheden. Volledig voorzien van HR++ glas en een energielabel D. Gelegen in een autovrije straat in het rustige, kindvriendelijke Buitenveldert met het Amsterdamse Bos en winkelcentrum Gelderlandplein op loopafstand. Kortom: een fijne woning op een fantastische plek!

INDELING
Entree met toegang tot garderobe en hal. De hal geeft toegang tot een separaat toilet, de trap naar de eerste verdieping & souterrain en de ruime, lichte woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met twee ovens, een magnetron, grote Amerikaanse koelkast, Quooker, 6-pits gasfornuis en vaatwasser. De woonkamer beschikt over een grote glazen schuifpui waar vanuit het terras met aangelegen tuin betreden kan worden. Ook vanuit de keuken is er toegang tot het terras. Het terras is al grotendeels onderheid, waardoor een uitbouw hier goed te realiseren is!

Vanuit de hal is met de trap zowel de eerste etage als het souterrain te bereiken:
Eerste etage, overloop met toegang tot 4 slaapkamers, twee badkamers en een separaat toilet. Één van de slaapkamer beschikt over een aangelegen balkon op het zuiden.
Souterrain, overloop met toegang tot de 5e slaapkamer, bergingen, wijnkelder en atelier.

OMGEVING
Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een rustige locatie met op loopafstand het winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Er is veel groen in de omgeving zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Geen wachttijd voor aanvraag parkeervergunning.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 235,40m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Mogelijkheid tot aankopen garagebox Soetendaal 66, vraagprijs € 60.000,-;
* 5 slaapkamers;
* Tuin van maar liefst 144m2 op het zuiden;
* Airco aanwezig in de woonkamer en slaapkamer;
* Alarminstallatie aanwezig;
* HR- combi cv-ketel in eigendom (Atag, 2017);
* Mogelijkheid tot uitbouwen woonkamer en een volledige opbouw te plaatsen;
* Geen VvE van toepassing, geheel woonhuis;
* Bouwjaar 1962;
* Gelegen op erfpachtgrond.
* Het huidige tijdvak van de woning loopt t/m 31 mei 2035, de jaarlijkse canon bedraagt € 370,28. De aanvraag voor eeuwigdurend is reeds gepasseerd bij de notaris en destijds vastgeklikt op € 3.322,91 per jaar;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Soetendaal 56

Wijk: Buitenveldert-West Postcode: 1081 BP Plaats: Amsterdam Prijs: € 1.295.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 235 m2 Kamers: 10
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Soetendaal 56 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.