Tweekamer woning van 44m2 gelegen op eigen grond in de gewilde Pijp! Balkon aan de achterzijde gelegen op het zuiden en een frans balkon aan de straatzijde. Volledig voorzien van dubbel glas in een prachtig karakteristiek pand uit 1910.
** FOR ENGLISH TRANSLATION SEE OUR OWN WEBSITE**

Indeling:
Entree van de woning op de tweede verdieping. Entree, riante woonkamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar het balkon. Het balkon is op het zuiden gelegen en daardoor een heerlijke plek om van de zon te genieten. De keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en beschikt over een 4 -pits gasfornuis, oven en koelkast. De slaapkamer is aan de voorzijde gelegen, meet 3.43×2.90 en is voorzien van een frans balkon aan de straatzijde. Separaat toilet. De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Moderne meterkast met extra bergruimte.

Omgeving:
Een prachtig, karakteristiek Amsterdams pand uit 1910 gelegen in het rustige stukje van de Pijp. Op loopafstand bevinden zich vele winkels aan de Ferdinand Bolstraat, de Ceintuurbaan, Maasstraat en uiteraard de welbekende Albert Cuypmarkt. Voor sport en ontspanning kunt u genieten van het fraaie Sarphatipark of gebruik maken van de vele sportfaciliteiten, restaurants en bars in de omgeving. Het Museumdistrict is op wandelafstand en met de fiets bent u in nog geen 5 minuten in de historische grachtengordel! Er zijn uitstekende verbindingen met openbaar vervoer (NZ-lijn, tram en bus). Het Centraal Station, station Amstel en station Amsterdam Zuid zijn goed bereikbaar. De halte van de Noord-Zuid metro lijn is op loopafstand. Met de auto bent u binnen 5 minuten op de ring A10. Kinderopvang, vele scholen voor basis- en voortgezet en medische voorzieningen zijn op loop- en fietsafstand.

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Gelegen op eigen grond;
– Bouwjaar 1910;
– Kleinschalige VVE bestaande uit 4 leden en is in eigen beheer, servicekosten bedragen € 126,- per maand;
– Volledig voorzien van dubbel glas;
– NEN 2580 meetrapport aanwezig;

De woning is ingemeten conform de NVM Meetinstructie. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rustenburgerstraat 135II

Wijk: Nieuwe Pijp Postcode: 1073 EX Plaats: Amsterdam Prijs: € 375.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 44 m2 Kamers: 2
Makelaar Steven van der Weijden
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rustenburgerstraat 135II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.