Fantastische ruime dubbele bovenwoning van 169m2 met 4 slaapkamers en balkon. De woning is geheel naar eigen smaak af te werken en de erfpacht is afgekocht tot maar liefst 2063!

De woning maakt onderdeel uit van een karakteristiek jaren ’30 appartementen complex op een geliefde plek in hartje Rivierenbuurt aan de groene Rooseveltlaan in de Rivierenbuurt. Direct om de hoek vindt u de Maasstraat met allerlei fijne winkels en speciaalzaken, maar ook goede scholen, kinderopvang en horecagelegenheden. Een hapje eten bij River Kitchen, een drankje bij Tap Zuid, pizza bij The Pizza Project of toch langs traiteur Feduzzi? Alles ligt binnen handbereik. In een paar minuten loopt u in het Amstelpark, Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (bekend van De Parade) en ook de Amstel ligt vlakbij. Met de fiets bent u in mum van tijd in de binnenstad of De Pijp.

Logistiek gezien is de ligging gunstig met de treinstations RAI, Amstel en de Noord-Zuidlijn metro vlakbij. U bent zo op de Zuidas, Schiphol of in Amsterdam Noord. Met de auto zijn de A2, A4 en A10 snel bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid voor de deur. Kinderen kunnen veilig spelen op de brede stoep aan de rustige ventweg voor de deur.

INDELING
Eerste verdieping: eigen toegangsdeur, trap naar tweede verdieping.

Tweede verdieping: hal, doorzon woonkamer, keuken, badkamer, eerste slaapkamer met toegang tot balkon, tweede slaapkamer, trap naar derde verdieping.

Derde verdieping: overloop, twee ruime slaapkamers, berging.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte van de woning bedraagt 168,50 m2 (er is een meetrapportage beschikbaar);
* 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot het creëren van een 5e;
* Bouwjaar 1928;
* Energielabel C;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 398,40 per maand;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 31 juli 2063;
* Voormalige sociale huurwoning;
* Ouderdomsclausule, niet-bewonersclausule, asbestclausule en zelfbewoningsclausule van toepassing;
* Anti-speculatiebeding voor 2 jaar van toepassing;
* Vaste projectnotaris Spier&Hazenberg;
* Notariskosten voor kosten koper;
* Aanvaarding per direct.

De Key. Goed wonen sinds 1868.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Rooseveltlaan 122II

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 NP Plaats: Amsterdam Prijs: € 900.000 k.k. Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 169 m2 Kamers: 6
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Rooseveltlaan 122II – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.