Alle voordelen van nieuwbouw, maar zonder wachttijd.

Radarweg 304 is een nieuw gebouwd appartement in Amsterdam Vertical (bouwnummer 111). Het appartement wordt rond eind 2022 opgeleverd.

Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk. Bel met ons kantoor voor een persoonlijke rondleiding.

De beplanting langs de groene gevel is al geplant en zal de komende tijd het gebouw nog meer verfraaien.

Hierna kun je het appartement naar je eigen wensen afbouwen. Begin 2023 kun je al wonen in je eigen nieuwbouwappartement met parkeerplaats.

Bouwnummer 111 is gelegen op de hoek van de 6e en 7e etage, er is een woonetage met vide naar de 7e etage, waar de twee of drie slaapkamers zijn. De woonoppervlakte is 127m2, het terras is 10m2, de woonkamer is alleen al bijna 55m2 groot. De indrukwekkende raampartijen, de dubbele plafondhoogte ter plaatse van de vide zijn de smaakmakers van dit grote appartement.

Duurzaam en toekomstbestendig
Het appartement wordt afgebouwd inclusief alle installaties, zoals vloerverwarming en vloerkoeling door de gehele woning, ook is er triple glas. De woning is gasvrij en geheel toekomstbestendig.

De energie voor de woningen in Vertical wordt geleverd door een eigen bron voor aardwarmte. Met warmtepompen worden de woningen gekoeld of verwarmd. Een goedkope en duurzame vorm van energie.

Het appartement is uitgevoerd met luxe uitgevoerde sanitair en tegelwerk, fraaie Svedex binnendeuren en Heijmans SlimWonen huisbesturing. De architect heeft de indeling van de woonkamer en slaapkamers reeds ontworpen. Het appartement wordt opgeleverd met twee slaapkamers en een open ruimte (home office) op de bovenste etage, maar hier kan je als eigenaar ook een derde separate ruimte creëren.

De keuken plaats je als koper zelf, zo ook de vloer- en wandafwerking. Op deze wijze kun je het appartement nog geheel eigen maken.

Amsterdam Vertical
Uiteraard wordt het complex voorzien van een lift en zijn er een parkeerkelder en fietsenstalling in de onderbouw.

Vertical gaat verder dan alleen wonen. Het complex biedt faciliteiten die jouw leven gemakkelijker en interessanter maken of waar je kunt ontstressen na een drukke werkdag. Met Shared Mobility, Shared Facilities en ruimte om je vrienden of nieuwe mensen te ontmoeten, zoals een gym, twee logeerkamers en een ruimte om je verjaardag te vieren op de Shared Living.

In Vertical heb je zelfs een tuin op hoogte met prachtig uitzicht. Het tuinlandschap trekt door in alle woonlagen.

Koopsom
Appartement 111 heeft een koopsom van € 766.275,– vrij op naam. De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 1.060,– per jaar. De canon is fiscaal aftrekbaar, indien de woning je hoofdverblijf betreft. Voor een bedrag van € 42.509,– is de erfpacht eeuwigdurend af te kopen.

Een parkeerplaats is bij te kopen voor € 40.000,– inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De prijs voor de parkeerplaats exclusief afgekochte erfpacht bedraagt € 38.306,–, de jaarlijkse canon bedraagt dan € 47,–.

Bezichtigingen ter plaatse zijn mogelijk. Bel met ons kantoor voor een persoonlijke rondleiding. We leiden je graag persoonlijk rond.

Lees meer
Highlights

Radarweg 304

Wijk: Bedrijventerrein Sloterdijk Postcode: 1043 NV Plaats: Amsterdam Prijs: € 766.275 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 127 m2 Kamers: 4
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Radarweg 304 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.