Heerlijk lichte 3-kamer maisonnette gelegen op de tweede en derde verdieping van een modern appartementencomplex met lift en eigen parkeerplaats. Deze praktisch ingedeelde woning heeft grote raampartijen, een gloednieuwe pvc vloer, royale woonkamer met een loggia op het westen, semi open keuken met inbouwapparatuur, een recent vernieuwde badkamer, een ruime master bedroom en een tweede slaap-/werkkamer. Parkeren kan in de afgesloten parkeergarage in de kelder.

Er is een vrij uitzicht aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde, waardoor u hier veel privacy heeft. Kenmerkend voor deze rustige locatie is de aanwezigheid van het vele groen en water, het Funenpark, winkelcentrum Brazilië op loopafstand, diverse scholen, een uitstekende bereikbaarheid met zowel openbaar vervoer als met de eigen auto. Kortom, een bijzonder comfortabel appartement op een perfecte locatie direct grenzend aan het centrum en Amsterdam Centraal op 10 fietsminuten.

INDELING
Via een fraaie centrale entree bereikt u via de lift of trap de tweede etage.
Entree, hal met een opbergkast en slaap-/werkkamer.

Derde verdieping
Hal, ruime woonkamer met loggia op het westen en vrij uitzicht, semi open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap en vaatwasser, recent vernieuwde badkamer met douche, wastafel en de wasmachine, royale master bedroom aan de achterzijde met vrij uitzicht op groen en water. Het gehele appartement is recent voorzien van een fraaie pvc vloer in houtlook.
Parkeren kan op een vaste parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

BIJZONDERHEDEN
– Huurprijs € 2.250,00 per maand inclusief parkeerplaats (nr. 25) exclusief gas, water, elektra en internet.
– Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd.
– Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
– Volledig voorzien van dubbele beglazing (energielabel B).

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Eigenschappen

Lees meer
Highlights

Panamalaan 56

Wijk: Oostelijk Havengebied Postcode: 1019 AZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 2.250,- per maand Status: Beschikbaar
Woonoppervlakte: 93 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Panamalaan 56 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.