OPEN HUIS Duynpark Castricum

Op zaterdag 17 december 2022 vindt het Open Huis plaats. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie of op het makelaarskantoor aan de A.J. Ernststraat 555 te Amsterdam. U kunt gratis parkeren in parkeergarage onder het Gelderlandplein.

Tijdens het Open Huis zullen wij u graag informeren over de mogelijkheden en voorzien van de informatie die u wenst.

———————-
Oude Parklaan 102-H te Castricum.

Start bouw Q1 2023, oplevering eind 2024.

Prachtig, luxe en ruim hoekappartement met balkon gelegen op de 1e etage van het chique Duynpark complex gelegen in het prachtige Duyn en Bosch. De plafondhoogte van dit penthouse is 2,67 m en door de hoekligging op het zuidwesten komt extra veel licht binnen.

Duynpark beslaat 48 appartementen voor bewoners met de 50+ leeftijd. Voorzieningen in het complex zijn een zwembad, gym, sauna en fysiotherapie. Alle woningen worden, als u dit wenst, volledige afgewerkt. Dit is begrepen in de prijs van uw appartement.

Elke woning heeft een eigen parkeerplaats, er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. De isolatienormen zijn ongekend hoog, het gasloze complex wordt uitgevoerd met warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling, plus triple glas.

Zorgeloos genieten noemen we dat.

Appartement 14/Oude Parklaan 102-H
Dit hoekappartement met balkon heeft middag- en avondzon en het uitzicht vanuit het appartement op de groene omgeving is prachtig.

Entree vanaf de hoofdentree op de begane grond of via de parkeergarage, lift naar de 1e etage. Via de hal met een breedte van 1,50 m bereikt u de royale garderoberuimte en een separaat gastentoilet. Er is een berg/wasruimte en een luxe afgewerkte badkamer met wastafelmeubel met dubbele wastafel, inloopdouche, handdoekenradiator en tweede toilet.

De slaapkamers hebben de volgende afmeting:
– hoofdslaapkamer 4,37 x 4,12 m
– studeerkamer met openslaande deuren naar het balkon: 3,93 x 3,31 m

De woonkamer met open leefkeuken heeft een oppervlakte van 52 m2. De grote raampartijen op het zuiden en westen en de plafondhoogte van 2,67 draagt bij aan het royale gevoel dat u zult ervaren in dit penthouse. Er is toegang naar het balkon met middag/avondzon via de openslaande deuren.

Bijzonderheden:
– Koopsom € 850.000,– vrij op naam
– 1e etage, hoekligging zuid/west
– woonoppervlakte 119 m2
– oppervlakte woonkamer met open keuken 52 m2
– plafondhoogte 2,67 m
– balkon van 10 m2
– twee slaapkamers
– inpandige berg-/wasruimte
– toegankelijkheidslabel Goud (extra ruime hal, badkamer en toilet)
– eikenhouten vloer
– hoogwaardig afgewerkte badkamer
– keuken met Miele apparatuur en Quooker
– gestucte wanden en plafond
– videofoon deuropener
– BringMe lockers bij entree voor ontvangst van pakketjes
– privé parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
– gratis extra (bezoekers) parkeerplaatsen in het complex
– lift van garage tot appartement (alles gelijkvloers)

Oude Parklaan 102-H is onderdeel van nieuwbouwproject Duynpark te Castricum. De verkoop is gestart en inmiddels is circa 70% van de appartementen verkocht. Van alle mooie appartementen is onder andere dit appartement beschikbaar. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Enkele pluspunten van Duynpark zijn de volgende:
– Planning start bouw: maart/april 2023
– Planning oplevering: eind 2024
– Vaste prijs (geen risico op prijsstijging)
– Omgevingsvergunning is rond
– Bouwgarantie op kwaliteit en tijdige oplevering

Met Duynpark zetten we in op een optimale kwaliteit van leven. De rust, de ruimte, het groen en de weidse omgeving leggen hiervoor al de juiste basis. Wij spelen in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften.

Tussen de weelderige groene duinen, het rijke bos- en duingebied en de ontelbare slingerende paadjes vindt u landgoed Duin & Bosch. Een plek met een rijke historie. Het landgoed is onderdeel van het Rijksmonument Parkaanleg. Op deze prachtige plek ontwikkelen we een exclusief woonproject. Volledig in de stijl van de monumentale gebouwen en de woningen van het naastgelegen Koningsduin. Een optimale kwaliteit van leven staat hier centraal. Genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, ingetogen luxe en volop aandacht voor welzijn. Dat is Duynpark.

Meer informatie vindt u op de projectwebsite duynpark-castricum.nl

Lees meer
Highlights

Oude Parklaan 102H

Wijk: Bakkum Postcode: 1901 ZZ Plaats: Castricum Prijs: € 850.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 119 m2 Kamers: 3
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Oude Parklaan 102H – Castricum? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.