OPEN HUIS Duynpark Castricum

Op zaterdag 17 december 2022 vindt het Open Huis plaats. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie of op het makelaarskantoor aan de A.J. Ernststraat 555 te Amsterdam. U kunt gratis parkeren in parkeergarage onder het Gelderlandplein.

Tijdens het Open Huis zullen wij u graag informeren over de mogelijkheden en voorzien van de informatie die u wenst.

———————-
Oude Parklaan 102 te Castricum.

De bouw start in Q1 2023, oplevering eind 2024.

Prachtig, luxe en ruim overhoeks begane grondappartement van 246 m2 met privé terras van 141 m2 in het chique Duynpark complex gelegen in het prachtige Duyn en Bosch. Dit is het grootste appartement in Duynpark.

Duynpark beslaat 48 appartementen voor bewoners met de 50+ leeftijd. Voorzieningen in het complex zijn een zwembad, gym, sauna en fysiotherapie. Alle woningen worden, als u dit wenst, volledige afgewerkt. Dit is begrepen in de prijs van uw appartement.

Elke woning heeft een eigen parkeerplaats, er zijn meerdere parkeerplaatsen beschikbaar. De isolatienormen zijn ongekend hoog, het gasloze complex wordt uitgevoerd met warmtepompen, zonnepanelen, vloerverwarming- en koeling, plus triple glas.

Zorgeloos genieten noemen we dat.

Appartement 1/Oude Parklaan 102
Dit extreem luxe appartement is een bijzondere woning om meerdere redenen. Met een woonoppervlakte van 246 m2 en een terras van 141 m2 is het ten eerste één van de grootste appartementen in Duynpark. Ten tweede is het een zogenaamde kangoeroewoning. In de zeer royale woning is een appartement van circa 40 m2 opgenomen dat gebruikt kan worden als gastenverblijf, voor een inwonend kind of als kantoor aan huis. De kangoeroewoning omvat een eigen hal, woonkamer en open keuken, badkamer, slaapkamer en berg- en wasruimte.

Door de ligging van woning nummer 1 aan drie zijden van het complex is de terrastuin zeer groot en zijn er veel ramen en openslaande deuren naar buiten. Mocht u alsnog wensen de getoonde indeling aan te passen, dan is dat mogelijk in overleg met de aannemer.

Bijzonderheden:
– Koopsom € 1.770.000,– vrij op naam
– Begane grond, dubbele hoekligging oost/zuid/west
– woonoppervlakte 246 m2
– oppervlakte woonkamer van 98 m2 met open keuken en groot kookeiland
– plafondhoogte 3,07 m
– privé terrastuin van 141 m2
– drie slaapkamers en één badkamer in de ‘hoofdwoning’
– kangoeroewoning van circa 40 m2 met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer
– 2x inpandige berg-/wasruimte
– goede toegankelijkheid, extra ruime hal, brede deuren
– eikenhouten vloer
– hoogwaardig afgewerkte badkamers
– keukens met Miele apparatuur en Quooker
– gestucte wanden en plafond
– videofoon deuropener
– BringMe lockers bij entree voor ontvangst van pakketjes
– privé parkeerplaats en berging in de parkeerkelder
– gratis extra (bezoekers) parkeerplaatsen in het complex
– lift van garage tot appartement (alles gelijkvloers)

Oude Parklaan 102 is onderdeel van nieuwbouwproject Duynpark te Castricum. De verkoop is gestart en inmiddels is circa 70% van de appartementen verkocht. Van alle mooie appartementen is onder andere dit appartement beschikbaar. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Enkele pluspunten van Duynpark zijn de volgende:
– Planning start bouw: maart/april 2023
– Planning oplevering: eind 2024
– Vaste prijs (geen risico op prijsstijging)
– Omgevingsvergunning is rond
– Bouwgarantie op kwaliteit en tijdige oplevering

Met Duynpark zetten we in op een optimale kwaliteit van leven. De rust, de ruimte, het groen en de weidse omgeving leggen hiervoor al de juiste basis. Wij spelen in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften.

Tussen de weelderige groene duinen, het rijke bos- en duingebied en de ontelbare slingerende paadjes vindt u landgoed Duin & Bosch. Een plek met een rijke historie. Het landgoed is onderdeel van het Rijksmonument Parkaanleg. Op deze prachtige plek ontwikkelen we een exclusief woonproject. Volledig in de stijl van de monumentale gebouwen en de woningen van het naastgelegen Koningsduin. Een optimale kwaliteit van leven staat hier centraal. Genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, ingetogen luxe en volop aandacht voor welzijn. Dat is Duynpark.

Meer informatie vindt u op de projectwebsite duynpark-castricum.nl

Lees meer
Highlights

Oude Parklaan 102

Wijk: Bakkum Postcode: 1901 ZZ Plaats: Castricum Prijs: € 1.770.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 246 m2 Kamers: 6
Makelaar Gernant van Alphen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Oude Parklaan 102 – Castricum? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.