Unieke hoekwoning van circa 113m² MET VERGUNNING VOOR UITBOUW VAN CA. 30 m² op een riant perceel van 250 m² met garage in de achtertuin aan een doodlopende straat met ruime parkeergelegenheid. Dit heerlijke familiehuis heeft een fraai en vrij uitzicht en maar liefst vier slaapkamers, ruime voor-, zij- en achtertuin, gelegen in de woonwijk De Meerlanden vlakbij het Abcoudermeer.

De voortuin is maar liefst 10 meter diep en bijna 9 meter breed en is gelegen op het zuiden. Door het totale oppervlak van het perceel van 250 m² en de vrije ligging is er altijd een moment dat u heerlijk van de zon kunt genieten.
Ten aanzien van de verkregen bouwvergunning zijn er artistimpressies opgenomen in de fotogalerij. Overige plattegrond- en bouwtekeningen zijn in te zien bij de bezichtiging.

Indeling:
Begane grond
In de ruime hal bevindt zich een separaat toilet, meterkast, garderobe, open trap naar de 1e verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime lichte woonkamer is voorzien van een erker aan de zijkant en een open woonkeuken aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer heeft u middels dubbel openslaande deuren en een enkele deur toegang tot de achtertuin. De L-vormige keuken is voorzien van o.a. spoelbak, vaatwasser, 4-pits inductie kookplaat met oven en afzuigkap. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.

1e verdieping
Vanuit de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers, badkamer en trap naar de 2e verdieping. De drie slaapkamers zijn respectievelijk 13m² en 2x ca. 9m² groot. De badkamer beschikt over een wastafel met meubel, douche, ligbad en vloerverwarming.

2e verdieping
De zolder met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer is een grote open ruimte met dakkapel en biedt toegang tot het dakterras op het zuiden. Het dakterras van ruim 10m² biedt een fraai en vrij uitzicht over een groenplantsoen en vijver. Op deze verdieping bevindt zich de cv-ketel alsmede de ruimte voor de wasmachine en droger. Het dakvlak loopt schuin en biedt daardoor handige opbergruimte.

De geïsoleerde garage (ruim 18m²) is gelegen in de achtertuin en is voorzien van een groen sedumdak.
Omgeving

Kenmerkend voor Abcoude is haar unieke ligging onder de rook van Amsterdam tussen de prachtige natuurgebieden de Botshol en het Gein. Abcoude heeft een authentieke en levendige dorpskern en biedt een scala aan voorzieningen. Diverse winkels en speciaalzaken, cafés en restaurantjes, kinderopvang, crèches en 4 basisscholen, maneges, sportverenigingen en golfbanen geven Abcoude kleur en een fijn woonklimaat. De landelijke ligging wordt gekenmerkt door het vele groen, authentieke riviertjes, landerijen, fraaie fietsroutes en het Abcoudermeer. Abcoude biedt makkelijk toegang tot de A2 en A9. Amsterdam, Amstelveen, Schiphol, de Zuidas, Amsterdam-Zuid, Stadshart Amstelveen en zelfs Utrecht liggen op ca. 15 minuten autorijden. Ook zijn deze bestemmingen gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer door het eigen NS-station en diverse busverbindingen.

Bijzonderheden:
– For English translation see our own website;
– Hoekwoning gelegen op eigen grond;
– Vergunning voor uitbouw (achter- en zijkant) is reeds verleend;
– Perceel grootte van 250m² ;
– Woonoppervlakte 113m²
– Mogelijkheid om de woning te vergroten tot ca. 143m²
– Bouwjaar 1997;
– Energielabel C;
– Mechanische ventilatie;
– Vloerverwarming begane grond en badkamer;
– Hardhouten kozijnen met dubbel glas;
– Ruime vrijstaande geïsoleerde garage (18 m²) met groen sedumdak in de achtertuin;
– Perceel grenzend aan doodlopende straat met ruime parkeermogelijkheid;
– Riant dakterras op het zuiden;
– Ruime achter-, zij- en voortuin;
– Nen 2580 meetrapport aanwezig.

Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.

Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Kuyerpad 1

Wijk: Abcoude Postcode: 1391 RT Plaats: Abcoude Prijs: € 675.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 113 m2 Kamers: 5
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Kuyerpad 1 – Abcoude? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.