Sfeervol en gerenoveerd appartement verdeeld van bijna 80 m2 over de Bel-etage en het souterrain, gelegen in een statig Rijksmomumentaal pand uit 1702. De woning ligt aan de rustige achterzijde, pal op het Zuiden, waardoor de woning heerlijk zonnig en licht is. Bovendien kijkt u uit op de fraaie gemeenschappelijke binnentuin.

Tevens bieden wij het naastgelegen appartement op Keizersgracht 644-A aan, waardoor dubbele bewoning mogelijk is en toch allebei uw privacy heeft!

Het appartement ligt aan de prestigieuze Keizersgracht, waardoor u hier rustig woont en tegelijk al het vertier en de voorzieningen van de binnenstad binnen handbereik heeft. Zo loopt u in een paar minuten naar het Rembrandtplein, de 9 straatjes, het Spiegelkwartier of naar het Museumplein.

Het appartement ligt gunstig, om de hoek van de Vijzelgracht waar u de tram en Noord-Zuid metro vindt. In mum van tijd bent u op de Zuidas of op Schiphol. Ook bent u met de auto zo de stad uit en de wachttijd voor een parkeervergunning is slechts 4 maanden.

INDELING:
Via de goed onderhouden gemeenschappelijke entree bereikt u het appartement aan de achterzijde.
U komt binnen in de dichte keuken, die van alle gemakken voorzien is. Er is een separaat toilet met fontein. De sfeervolle living heeft 3 ramen breed uitzicht op de binnentuin. Het balkenplafond en eiken visgraatvloer geven de ruimte veel charme. Via een vaste trap is de ruime slaapkamer in het souterrain bereikbaar. De badkamer ensuite beschikt over een inloopdouche, wastafel en tweede toilet. Daarnaast is er een handige berging met aansluiting voor de wasmachine droger.

VERENIGING VAN EIGENAARS
– De actieve VvE Keizersgracht 642-644 bestaat uit 10 appartementsrechten.
– Er is een professionele beheerder; Delair Vastgoedbeheer.
– Er is een Meerjaren Onderhoudsplan
– De servicekosten zijn € 294 per maand.

BIJZONDERHEDEN:
– Rijksmonument uit 1702.
– Eigen grond.
– Verwarming via Blokverwarming. Het voorschot strookkosten is € 272,- per maand.
– Gemeenschappelijke wasruimte aanwezig in het gebouw.
– Gemeenschappelijke tuin op het Zuiden.
– Tevens te koop in combinatie met Keizersgracht 644-A, vraagprijs € 625.000,- k.k.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Keizersgracht 642A

Wijk: Grachtengordel-Zuid Postcode: 1017 ES Plaats: Amsterdam Prijs: € 625.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 79 m2 Kamers: 2
Makelaar Tamara Cnossen
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Keizersgracht 642A – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.