Luxueus en stijlvol appartement van 104m2, met twee slaapkamers en externe berging. Gelegen op de 9e verdieping van het iconische appartementencomplex Symphony op de Amsterdamse Zuidas, met een prachtig uitzicht over de stad!

Dit recent gerenoveerde appartement bevindt zich in het hart van de Zuidas en is zeer fraai afgewerkt. Door de gehele woning ligt een prachtige visgraat houten vloer, elke ruimte is voorzien van inbouwspotjes en alle deuren zijn bijna plafond-hoog, wat het appartement een statige uitstraling geeft. Ook ligt er in het gehele appartement vloerverwarming- & koeling, welke per ruimte in te stellen is. Het is een zeer duurzame woning die beschikt over energielabel A++! De living heeft door de vele grote raampartijen en hoekligging een prachtig uitzicht en is bijzonder licht. De woonkeuken is ruim opgezet en beschikt over een kookeiland welke tevens als bar/eettafel gebruikt kan worden.

Het appartement beschikt over twee goed formaat slaapkamers, een badkamer voorzien van douche, dubbele wastafel en toilet, een separaat toilet en een wasruimte. Tevens bevindt zich in de onderbouw een separate berging (nummer 81) van 8m2 en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Het Symphony complex is een luxe woontoren welke ontworpen is door architect Pi de Bruin en is gelegen op de meest centrale locatie van de Zuidas. De ruime, luxe entree beschikt over twee snelle liften. Een huismeester is aanwezig op maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

OMGEVING
De Zuidas is gelegen op de meest ideale locatie, de combinatie van wonen en werken is hier optimaal! De supermarkt voor dagelijkse boodschappen is om de hoek gelegen, net als diverse horecagelegenheden. Binnen een paar minuten zijn Oud-Zuid, het gezellige de Pijp en het centrum van de stad te bereiken. Diverse uitvalswegen waaronder de ring A10 zijn met een enkele minuten te bereiken en er is een uitstekende verbinding met het openbaar vervoer. Treinstation Amsterdam-Zuid ligt op 1 minuut loopafstand, met diverse trein, tram, bus en metro verbindingen. Schiphol is op 6 minuten afstand en met de Noord-Zuid lijn bent u binnen 9 minuten op Amsterdam Centraal.

BIJZONDERHEDEN
* De woonoppervlakte bedraagt 103,50m2 (gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar);
* Bouwjaar 2010;
* Energielabel A++;
* Gerenoveerd in 2022;
* 2 slaapkamers;
* Vloerverwarming en -koeling in gehele woning;
* Het complex beschikt over twee liften;
* Huismeester is aanwezig op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur;
* Gezamenlijke fietsenstalling;
* Gelegen op erfpachtgrond. Het huidige tijdvak is afgekocht en loopt t/m 15 april 2056. De aanvraag voor overstappen naar eeuwigdurend is onder de gunstige voorwaarden gedaan;
* Grote en gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd. De servicekosten bedragen € 334,54 per maand;
* Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing;
* Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Gustav Mahlerplein 181

Wijk: Zuidas Postcode: 1082 MS Plaats: Amsterdam Prijs: € 985.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 104 m2 Kamers: 3
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Gustav Mahlerplein 181 – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.