NIEUW!

Royale en lichte hoekwoning van ca. 92 m2 met twee goed bemeten slaapkamers én geen boven buren. Deze opvallend lichte woning combineert de charme van originele details met het comfort van een modern wonen met een nette keuken en overal een degelijke parketvloer. Door de ligging op de hoek van de Geulstraat en Dintelstraat heeft de woning veel raampartijen en is er veel lichtinval.

De ligging is gunstig; hartje Rivierenbuurt, tussen de Scheldestraat en de Maasstraat waar je gezellige winkels en horecazaken vindt. Een hapje eten bij Tap Zuid, een drankje bij Goos of toch naar traiteur Feduzzi? Alles ligt letterlijk op steenworp afstand. In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het Amstelpark en het Beatrixpark liggen vlakbij.

De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is gunstig en er stoppen diverse trams, metro’s en bussen vlakbij. Met tram 12 bereikt u zo Amstelstation. Daarnaast is treinstation RAI vlakbij, net als de Noord-Zuid metrostation Europaplein, vanaf hier is een directe verbinding van Zuid naar Centraal. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A10 als A2 zijn zeer snel bereikbaar.

INDELING
Gemeenschappelijke entree, toegang op de derde verdieping, voordeur die uitkomt op de hal met los toilet en die toegang geeft tot alle vertrekken. De praktische woonkamer/ keuken heeft door de hoekligging veel grote raampartijen, de raampartijen bieden prachtig uitzicht op de omgeving tot aan de Maasstraat! Naast de woonkamer/ eetkamer is de halfopen keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasser, gasfornuis en oven met stoomfunctie. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer en eerste slaapkamer. De ruime badkamer kent een comfortabel ligbad, inloopdouche, wastafel, handdoekradiator en wasmachine aansluiting. Goed bemeten slaapkamer, thans ingebruik als kantoor en logeerkamer. Interne trap naar de boven gelegen master bedroom met mooie nokhoogte en balkendetails.

BIJZONDERHEDEN
-Funderingsherstel werkzaamheden (2022) alsmede realisatie betonnen kelder door eigenaar appartement begane grond;
– De woonoppervlakte van de woning op de derde verdieping bedraagt ca. 92m2 (er is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar);
– De erfpacht bedraagt €667,05 t/m februari 2023, met 5 jarige indexatie. Het tijdvak loopt t/m 28-02-2053;
– De servicekosten bedragen €130 per maand;
– De actieve VvE bestaat uit 4 appartementen en de administratie wordt in eigen beheer gevoerd;
– Oplevering in overleg;
– Beschermd stadgezicht – Plan Zuid van Berlage.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Lees meer
Highlights

Geulstraat 12III

Wijk: Scheldebuurt Postcode: 1078 KZ Plaats: Amsterdam Prijs: € 625.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 92 m2 Kamers: 3
Makelaar Judith Lezer
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Geulstraat 12III – Amsterdam? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.