OPEN HUIS

Op zaterdag 10 september 2022 vindt het Open Huis plaats. U bent tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom op de locatie van Duynpark aan de Oude Parklaan te Castricum. Op de bouwplaats zullen de makelaars u graag informeren over de mogelijkheden en voorzien van de informatie die u wenst. Graag tot dan.

———–

Tussen de weelderige groene duinen, het rijke bos- en duingebied en de ontelbare slingerende paadjes vindt u landgoed Duin & Bosch. Een plek met een rijke historie. Het landgoed is onderdeel van het Rijksmonument Parkaanleg. Op deze prachtige plek ontwikkelen we een exclusief woonproject. Volledig in de stijl van de monumentale gebouwen en de woningen van het naastgelegen Koningsduin. Een optimale kwaliteit van leven staat hier centraal. Genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft, ingetogen luxe en volop aandacht voor welzijn. Dat is Duynpark.

Met Duynpark zetten we in op een optimale kwaliteit van leven. De rust, de ruimte, het groen en de weidse omgeving leggen hiervoor al de juiste basis. Wij spelen in op de verschillende wensen en behoeften. In het hart van het gebouw vestigt zich de herberg voor herstel. Hier vindt u ook het luxe zwembad, de infrarood sauna, de volledig uitgeruste fitness ruimte en een fysiotherapeut. Verspreid door het gebouw vindt u ook drie liften.

Het appartement wordt compleet opgeleverd met hoogwaardig sanitair en een high end keuken. De plafonds en wanden worden gestuukt en sausklaar opgeleverd en we leggen een prachtige vloer van Frans eiken. Uw appartement wordt nagenoeg woonklaar opgeleverd. Dat noemen we zorgeloos genieten.

Appartement 1 is een bijzonder appartement om meerdere redenen. Met een woonoppervlakte van 246 m2 is het ten eerste één van de grootste appartementen in Duynpark. Ten tweede is het een zogenaamde kangoeroewoning. In de zeer royale woning is een appartement van circa 40 m2 opgenomen dat gebruikt kan worden als gastenverblijf, voor een inwonend kind of als kantoor aan huis. De kangoeroewoning omvat een eigen hal, woonkamer en open keuken, badkamer, slaapkamer en berg- en wasruimte.

Door de ligging van woning nummer 1 aan drie zijden van het complex is de terrastuin zeer groot en zijn er veel ramen en openslaande deuren naar buiten. Mocht u alsnog wensen de getoonde indeling aan te passen, dan is dat mogelijk in overleg met de aannemer.

Kenmerken van het appartement:
– Zeer royale woonkamer van circa 100 m2
– Compleet ingerichte ruime keuken met groot kookeiland voorzien van Miele apparatuur en een Quooker
– Drie slaapkamers en één badkamer in de ‘hoofdwoning’
– Kangoeroewoning van circa 40 m2 met woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer
– Hoogwaardig sanitair
– Eikenhouten vloer
– Hoge plafonds
– Sausklaar gestucte wanden en plafonds
– NLKT classificatie goud
– Twee of drie besloten terrassen of balkons
– Intercom/videofoon
– Eigen parkeerplaats en privéberging in verdiepte parkeergarage
– Voldoende parkeergelegenheid in en om het gebouw

Meer informatie vindt u op de projectwebsite duynpark-castricum.nl

Lees meer
Highlights

Duynpark bnr 1 ong

Wijk: Bakkum Postcode: 1901 ZX Plaats: Castricum Prijs: € 1.770.000 k.k. Status: Ingetrokken
Woonoppervlakte: 246 m2 Kamers: 6
Bel of mail voor een
afspraak

020-3052662

Adres

A.J. Ernststraat 555
1082 LD Amsterdam

Start een zoekopdracht

Bezichtiging aanvragen

Heb je interesse in Duynpark bnr 1 ong – Castricum? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.