Willem van Weldammelaan 81 AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtig Penthouse van circa 270m˛ waar kwaliteit en design de boventoon voeren. Luxe en comfort komen hier op elegante wijze samen. Direct vanuit de lift betreedt u een heerlijk lichte woning met twee royale terrassen, waarin bijzonder veel aandacht is besteed aan de indeling, inrichting, installaties, materialen en afwerking. Dit indrukwekkende Penthouse bestaat uit heerlijke leefruimtes, waaronder een royale woonkamer, sfeervolle woonkeuken, vier slaapkamers, twee badkamers en zonnige terrassen op het zuiden en westen. In de parkeerkelder zijn twee grote naast elkaar gelegen parkeerplaatsen en een riante berging van circa 25m˛. Wonen in dit bijzondere appartement, is wonen in een vooraanstaand appartementencomplex met fraaie waterpartijen en mooie doorzichten op het Gijsbrecht van Aemstelpark. De Vereniging van Eigenaren is uitstekend georganiseerd en wordt professioneel beheerd. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met het einde van het tijdvak, 31 augustus 2056.

Dit indrukwekkende Penthouse biedt een geweldig wooncomfort en een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Brede corridors en deuren, drempelloze vloeren, inbouwapparatuur en apparaten op ergonomische hoogte zijn enkele voorbeelden van praktische toepassingen. Bovendien beschikt dit aantrekkelijke Penthouse over een flexibel huisnetwerk (Lexcom Home) en een optimale temperatuurregeling door de aanwezigheid van vloerverwarming en top koeling.

Het Amsterdamse Bos, Vrije Universiteit van Amsterdam, VU medisch centrum, De Zuidas, basis- en middelbare scholen, Internationale School, diverse sportverenigingen, medische voorzieningen en openbaar vervoer zijn allemaal op zeer korte afstand. Winkelcentrum Gelderlandplein met z’n fijne winkelbeleving, exclusieve shops en horeca ligt zelfs op loopafstand.

Overige specificaties:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De vraagprijs is exclusief parkeerplaatsen.
-De vraagprijs per parkeerplaats is: euro 60.000,-- kosten koper;
-Er is een huismeester aanwezig;
-De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 augustus 2056;
-De eigenaar heeft een aanvraag ingediend om over te stappen naar eeuwigdurende erfpacht;
-De bijdrage per maand aan de actieve Vereniging van Eigenaren is euro 786,27 per maand (woning) en euro 41,56 per parkeerplaats;
-Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Ramón Mossel Makelaardij o.g. B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 1.750.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2008
Woonoppervlakte:
270 m²
Inhoud:
815 m³
Totaal aantal kamers:
5
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
op afgesloten terrein, op eigen terrein, parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 786 p/m
Energielabel:
Klasse A
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Willem van Weldammelaan 81

Postcode: 1082KT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Willem van Weldammelaan 81 AMSTERDAM

naar Willem van Weldammelaan 81 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand