Willem Beukelsstraat 28hs AMSTERDAM

Omschrijving

Bijzonder sfeervolle en goed onderhouden benedenwoning van ca. 71 m2 met een eigen entree, 2 slaapkamers en een zonnige tuin (ZW) die nagenoeg geen inkijk heeft. De woning is smaakvol gerenoveerd waarbij het originele karakter perfect is gecombineerd met een luxe, eigentijdse badkamer en keuken (2019). De prachtig hoge plafonds zorgen voor veel ruimte en lichtinval, waarbij u aan de voorzijde grotendeels vrij uitzicht heeft. Ook de royale tuin biedt veel privacy en volop zon; vanaf ca. 10:00 uur in de ochtend kunt u hier tot aan het eind van de middag in de zomer van de zon genieten. Met een ligging op eigen grond blijft er weinig meer te wensen over.

De woning ligt in een rustige straat in de geliefde Watergraafsmeer, een kindvriendelijke woonwijk met charmante jaren ’30 bebouwing. De wijk is ruim van opzet met veel groen en brede trottoirs. Om de hoek vind u o.a. de Middenweg en winkelcentrum Oostpoort, waar u alle winkels voor de dagelijkse boodschappen, fijne speciaalzaken, goede scholen en verrassende horeca vindt. Een hapje eten bij café Cliché, pizza Beppe, De Kas of Jacobs; alles ligt slechts op een paar minuten lopen. Ook vindt u meerdere voetbal- en tennisclubs, sportscholen en de Jaap Eden ijsbaan in de buurt. Bovendien ligt park Frankendael letterlijk aan de overkant en met de fiets bent u in 10 minuten in het Centrum.

Ook met een auto is de ligging gunstig, in een paar minuten rijdt u op de Ring A10, A2 of A1. Parkeren kan vrijwel altijd voor de deur en er is een korte wachttijd voor een parkeervergunning. Er is zelfs een tweede parkeervergunning mogelijk. Er stoppen diverse trams en bussen vlakbij. Daarnaast liggen NS stations Amstel en Muiderpoort op een paar minuten fietsen.

INDELING
Eigen entree vanaf de straat. Tochtportaal en prachtige hal met originele granito vloer. Woonkamer met grote raampartijen die prachtig vrij uitkijken over de straat. De hoge plafonds en natuurstenen schouw geven de ruimte direct aan aangename sfeer. De recent geplaatste keuken (2019) beschikt over alle gewenste inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, oven, inductie kookplaat en vaatwasser. De stijlvolle, pas vernieuwde badkamer (2019) bestaat uit een dubbele inloopdouche met stoere stalen afscheidingswand en prachtige dubbele waskommen en is groen en goud (!) betegeld. De masterbedroom heeft een sfeervol houtsnijwerk en een achtergevel die bijna geheel uit glas bestaat, wat een spectaculair gevoel van ruimte geeft. Tevens beschikt de slaapkamer over een grote inbouwkast. Ook de tweede slaapkamer beschikt over inbouwkasten en heeft een goed formaat en ligt aan de tuinzijde. In deze prachtige tuin van ca. 36 m2 kunt u bijna de hele dag rustig van de zon genieten. De tuin kijkt uit op een blinde muur waardoor u opvallend veel privacy heeft, maar toch vanaf 10:00 in de ochtend tot aan het einde van de middag de zon heeft. Uw tuinspullen kunt u opbergen in het praktische tuinhuis.

VvE
De actieve Vereniging van Eigenaren bestaat uit 4 appartementsrechten.
De servicekosten zijn € 150,- per maand.
De VvE beschikt over gezonde reserves.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 71,04m2 exclusief de kelder van van 6,73m2.
- Gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
- Zonnige tuin van ca. 36 m2 gelegen op het Zuidwesten.
- Gelegen op eigen grond.
- Aan de voorzijde voorzien van houten kozijnen met originele beglazing. De slaapkamer aan de achterzijde is voor zien van dubbel glas.
- HR cv-ketel, bouwjaar 2019.
- Recent vernieuwde keuken en badkamer (2019).
- Twee parkeervergunning mogelijk en er is momenteel geen wachttijd.
- Koopakte bij een notaris ter keuze aan koper, volgens ringmodel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 535.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1914
Woonoppervlakte:
71 m²
Inhoud:
300 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Willem Beukelsstraat 28hs

Postcode: 1097CT

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Willem Beukelsstraat 28hs AMSTERDAM

naar Willem Beukelsstraat 28hs AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand