Wiborgeiland 131 AMSTERDAM

Omschrijving

Een stoer en karaktervol nieuwbouw pakhuis op een eigen eiland, in de gewilde Houthavens, omringd door water en voorzien van alle luxe en comfort van nu. Binnenkort wordt dit appartement van 54m2 met balkon en een privé berging opgeleverd.

INDELING
Vanuit de gemeenschappelijke entree toegang tot de lift. Met de lift of trap is de derde verdieping te bereiken. Voordeur, hal met toegang tot woonkamer, badkamer en WC. Vanuit de woonkamer is er een weergaloos uitzicht over de zeer brede gracht, inclusief uitzicht op het IJ. Super ingedeeld appartement met een ruim balkon op de middag- en avondzon. Alle wanden en plafonds zijn naadloos glad gestukadoord en wit geschilderd. Ruime slaapkamer met uitzicht op de gracht. De aparte ruimte voor de slaapkamer is ideaal voor het inrichten van een thuiswerkplek.

De woning wordt voorzien van vloerverwarming en -koeling. De woning heeft HR ++ glas en het complex is voorzien van zonnepanelen ten behoeve van de gemeenschappelijke ruimten. Deze woning is bijna klimaatneutraal (EPC = 0,15) waarmee (extra) korting op hypotheekrentes bij banken mogelijk is.

Hoogwaardig en luxe tegelwerk en sanitair, waarbij voor de achterwanden in de badkamer en WC voor een luxe donkergrijze tegel is gekozen. Luxe inloopdouche met een regendouche en een extra aparte douchekop. Naast de douche is er een aparte kast voor de wasmachine en droger gecreëerd. De deur naar de woonkamer wordt een glazen Svedex deur. Extra wandcontactdozen door heel het appartement.

OMGEVING:
Wiborg-eiland is een autoluw eiland, aan het IJ en niet ver van de Amsterdamse binnenstad. De Haarlemmerstraat, de Jordaan en het Centraal Station liggen op een paar minuten fietsen. Vanuit het Houthaven Park loopt u zo naar het Westerpark en de Spaarndammerbuurt, waar meerdere supermarkten (AH en Jumbo), maar ook leuke cafés en terrassen te vinden zijn, zoals Café De Walvis, Bar Mick, Rayleigh & Ramsay en De Pizzabakkers. Daarnaast zijn er in de Houthavens zelf de geweldige zwempier bij hotel Boat & Co en restaurants als Karaat, Pont 13 en het REM-eiland. Bus 22 en 48 stoppen op 1 minuut lopen bij het Houthavenpark. De ring A10 is binnen enkele minuten bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
- Wiborg-eiland 131 (bouwnummer 66)
- De woning is ca. 54m2, het balkon ca. 6 m2 en de berging in de onderbouw ca. 6m2.
- Er is een gemeenschappelijke inpandige fietsenberging.
- In de gemeenschappelijke hal komt een Pick Up Point waardoor bewoners niet meer thuis hoeven te blijven om pakketjes aan te nemen.
- Oplevering van het?appartement staat gepland voor 27 november 2020.
- Er is een offerte aangevraagd bij de gemeente over de afkoop eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden van 2014. De erfpachtcanon bedraagt € 2493,- per jaar (startdatum 16-10-2017, expiratiedatum 16-10-2067) en wordt ieder jaar geïndexeerd.
- SWK-garantie (bouwgarantie via Woningborg) van toepassing tot 10 jaar na eerste oplevering.
- Het appartement maakt deel uit van de VVE Wiborg. De oprichtingsvergadering heeft plaatsgevonden en het beheer wordt gevoerd door Newomij VVE Beheer. De verwachte servicekosten bedragen € 73,80 per maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 400.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
54 m²
Inhoud:
143 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeergarage
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Wiborgeiland 131

Postcode: 1014ZC

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Wiborgeiland 131 AMSTERDAM

naar Wiborgeiland 131 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand