Westerdoksdijk 215V AMSTERDAM

Omschrijving

Waanzinnig uitzicht, (buiten-)ruimte en comfort, dat biedt dit fraaie nieuwbouw 3-kamerappartement van circa 90 m2 met een riant dakterras, lift en mogelijkheid van een eigen parkeerplaats. Door de ligging op de 5e etage en de grote raampartijen van vloer tot plafond, heeft u spectaculair uitzicht over het water en de IJ-dok gebouwen. De woning beschikt over een ruime masterbedroom met balkon en een tweede slaapkamer van kleiner formaat. De woning is compleet gestoffeerd en gemeubileerd, waardoor u het appartement direct kunt betrekken. Optioneel is er een privé parkeerplaats te huur in de onderbouw.

De woning is gelegen op het Westerdokseiland, waar u een perfecte combinatie heeft van rustig wonen met vrij uitzicht en tegelijkertijd in 5 minuten naar de Noordermarkt en Haarlemmerstraat loopt. Hier vindt u tal van prettige winkels, supermarkten en horecazaken. Diverse buslijnen stoppen op een paar minuten lopen en ook het Amsterdam Centraal ligt op steenworp afstand. Met de auto is de ligging eveneens ideaal; binnen 10 minuten rijdt u op de A-10. Parkeren kan eventueel in de afgesloten parkeergarage in de onderbouw.

INDELING
Via de lift of trap bereikt u de 5e etage:

Binnenkomst in de ruime hal met garderobe. Slaap-/Werkkamer gelegen aan de rustige tuinzijde.
Vaste trap naar de 6e en tevens bovenste etage. Overloop, royale slaapkamer met balkon aan de achterzijde op het Westen. In het midden de badkamer met ligbad/douche combinatie en wastafelmeubel. Er is een separaat toilet. De woonkamer ligt aan de voorzijde, waar je door de grote raampartijen een prachtig uitzicht over de stad, de jachthaven en het IJ hebt. De semi-open keuken heeft alle gewenste inbouwapparatuur en voldoende opbergruimte. De wasmachine is hier netjes in een nis verscholen.
Tot slot is er een vaste trap naar de dakopbouw met een deur naar het dakterras van ruim 60 m2. Hier heeft u de hele dag de zon en uitzicht over het water en het Centraal Station. Het terras bestaat uit 2 delen en biedt daardoor de nodige privacy. Het hele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE.
- Huurprijs appartement € 1800,- per maand exclusief nutsvoorzieningen, internet en gebruikersbelastingen.
- Huurprijs van de woning inclusief parkeergarage is € 2.000,- per maand.
- Huurperiode minimaal 12 maanden en vervolgens voor onbepaalde tijd.
- Waarborgsom ter hoogte van 2 maanden huur.
- Volledig geďsoleerd met betonnen vloeren, plafonds en dubbele beglazing.
- Riant dakterras van ruim 60 m2.
- Modern appartementencomplex met lift en parkeergarage in de onderbouw.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.800 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2008
Woonoppervlakte:
90 m²
Inhoud:
270 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Westerdoksdijk 215V

Postcode: 1013AD

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Westerdoksdijk 215V AMSTERDAM

naar Westerdoksdijk 215V AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand