Welnastraat 25 AMSTERDAM

Omschrijving

A true hotel experience.

Zeer exclusieve huurstudio met Frans balkon in het populaire gebouw Villa Mokum nabij de Amstel en Amstel trein en metrostation Spaklerweg. Het luxe appartement met hoogwaardige afwerking wordt turn key verhuurd, volledig gemeubileerd en inclusief twee fietsenstallingen.

Wonen in deze studio is een zeer comfortabele en totale Amsterdamse beleving. De beleving van de volledig gemeubileerde studio, de nabijheid van de stadsvoorzieningen (op loop- of fietsafstand) en een metrostation aan de overkant dragen hieraan bij. Met de metro bent u letterlijk binnen enkele minuten in alle delen van de stad, zoals de Zuidas en het centrum.

Alle faciliteiten zijn aanwezig in de omgeving. Dagelijkse boodschappen en winkels en daarnaast zijn het park aan de Amstel, de Pijp, de Zuidas en de grachtengordel op korte afstand. Er is een supermarkt op de begane grond van het gebouw.

Het appartement is met zorg afgewerkt in intieme kleuren en met hoogwaardige materialen.

Er is een geweldig gedeeld dakterras in het gebouw, op de verdieping van dit appartement.

In het algemeen:
- Huurprijs € 1.250, - per maand inclusief alle kosten (servicekosten, vloerverwarming, warm en koud water);
- Volledig gemeubileerd (inclusief tv, wasmachine, vaatwasser, oven, magnetron en broodrooster)
- Gebouw met lift;
- Waarborgsom van twee maanden huur;
- Huurperiode maximaal 24 maanden;
- Beschikbaar per 1 november 2021;
- Volledig geďsoleerd, vloerverwarming, energielabel B;
- Frans balkon, gedeeld dakterras;
- Inclusief twee plaatsen in de fietsenstalling;
- Geen delers of studenten.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.250 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
2012
Woonoppervlakte:
28 m²
Inhoud:
92 m³
Totaal aantal kamers:
1
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse B
Aanvaarding:
per 01-11-2021

Adres

Straat: Welnastraat 25

Postcode: 1096GJ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Welnastraat 25 AMSTERDAM

naar Welnastraat 25 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand