Wedderborg 103 AMSTERDAM

Omschrijving

Royaal 3-kamerHOEKappartement van ca. 70 m2 met een unieke ligging met vrij uitzicht over water en groen. De woning heeft een eenvoudige afwerking maar met 2 ruime slaapkamers, een riante doorzon woonkamer met open haard en een ruim balkon op het Zuiden heeft deze woning alles wat u zoekt. Het vrije uitzicht aan de voor- en achterzijde bieden veel privacy en laten u genieten van de rust van het water en het aangrenzende park. Op de begane grond is er nog een berging van 6 m2. Oplevering is zowel in 2020 als 2021 mogelijk.

Het appartement is gunstig gelegen op de bovenste etage van een goed onderhouden appartementencomplex in Buitenveldert, om de hoek van luxe winkelcentrum Groot Gelderlandplein en de Zuidas. Hier vindt u een groot aanbod van winkels en horecazaken. Een drankje op het terras van George, biefstuk bij Loetje of toch langs traiteur La Fourchette; alles ligt vlakbij en toch woont u hier heerlijk rustig. Daarnaast vindt u diverse sportverenigingen, het Amsterdamse Bos, de Vrije Universiteit en diverse andere scholen in de omgeving.

Ook logistiek gezien is de ligging ideaal; in 5 minuten fietst u naar trein/metrostation Zuid/WTC en tram 5 brengt u zo naar de binnenstad. Met de auto bent u snel op de A-10, A-4, A,2 en Schiphol. Daarnaast is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een parkeervergunning is momenteel zonder wachttijd verkrijgbaar.

INDELING
Via een ruim en goed onderhouden trappenhuis is het appartement op de derde en bovenste etage bereikbaar.?
Entree, hal met toegang tot alle vertrekken. Doorzond woonkamer met open haard en prachtig uitzicht op groen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de keuken. Zowel vanuit de keuken als de woonkamer is er toegang tot het zonnige balkon (Z) waar u de hele dag van de zon en het geweldige uitzicht kunt genieten. De badkamer ligt in het midden en bestaat uit een douche, wastafel en opstelling voor de wasmachine. Er is een separaat toilet. Tot slot zijn er twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een wastafel en eveneens toegang tot het balkon. De berging op de begane grond is ideaal om uw fiets te stallen.

ERFPACHT
De erfpacht bedraagt € 132,50 per jaar, het huidige tijdvak loopt tot 16-10-2036.
Er ligt een aanbieding voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden.
De eeuwigdurende afkoop van de erfpacht bedraagt € 7880,-

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 69,3 m2 exclusief balkon van 5,3 m2 en berging van 5,8 m2.
- Gemeten conform NEN 2580, er is een meetrapportage beschikbaar.
- Breed balkon op het Zuiden.
- CV-ketel Remeha, bouwjaar 2019.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Actieve VvE met professionele beheerder.
- De servicekosten zijn € 115,- per maand.
- De ouderdomsclausule zal in de koopakte worden opgenomen.
- Oplevering kan snel.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 369.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1963
Woonoppervlakte:
69 m²
Inhoud:
222 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Wedderborg 103

Postcode: 1082SX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Wedderborg 103 AMSTERDAM

naar Wedderborg 103 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand