Waalstraat 142 II Amsterdam

Omschrijving

Op een absolute toplocatie in hartje Rivierenbuurt ligt op de tweede verdieping deze keurig afgewerkte woning van in totaal 49m2. De erfpacht is tot en met 2063 afgekocht en de woning is voorzien van een ruim balkon gelegen op het zuid-westen. De ideale woning voor mensen die op zoek zijn naar een woning met een ruime lichte woonkamer, grote slaapkamer gelegen op een perfecte locatie.

De woning is gelegen aan de brede Waalstraat, in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Iets verderop liggen de prettige winkels van de Maasstraat en de Scheldestraat. Tevens beschikt de buurt over goede scholen, kinderopvang en leuke horecagelegenheden. Een hapje eten bij Bar Maas, een drankje bij Goos of toch het terras op bij Tap Zuid? In de buurt zitten meerdere sportscholen, maar ook de Amstel, het Amstelpark en het Beatrixpark liggen vlakbij. De ligging ten opzichte van de Zuidas, Schiphol en de Pijp is heel gunstig en er stoppen diverse trams, metro's en bussen vlakbij. Treinstation RAI ligt op een paar minuten lopen, net als de Noord-Zuid metrolijn. Ook met de auto is deze locatie ideaal, zowel de A-10 als A-2 zijn snel bereikbaar. Kortom, hier woon je ruim en comfortabel met alles wat je nodig hebt in de buurt.

Indeling:
Entree van de woning op de tweede verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is door de brede ligging aan de voorzijde een fijne en lichte ruimte én heeft openslaande deuren aan de straatzijde. De slaapkamer is aan de achterzijde gelegen; beschikt over een wastafel en toegang tot het balkon. Door de zuid-west ligging van het balkon kunt u hier heerlijk in alle rust van het zonnetje genieten. De achtergelegen binnentuin is namelijk een zogenaamde “zichttuin” waardoor het altijd rustig is aan de achterzijde. De luxe keuken is eveneens aan de achterzijde gelegen en voorzien van een koelkast, vriezer, vaatwasser, wasmachine aansluiting, cv-ketel HR Intergas 2008 én toegang tot het balkon. Separaat toilet en doucheruimte welke volledig is betegeld. Op de zolderverdieping is een ruime berging gelegen.

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Woonoppervlakte 48,8m2 (conform NEN2580 meting);
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Actieve, professioneel beheerde VvE met goede reserve. De servicekosten bedragen € 123,81 per maand. De administratie wordt gevoerd door Alliantie VVE diensten;
- De jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31-07-2063. Aanvraag overstap eeuwigdurende erfpacht aanwezig;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1931-1944
Woonoppervlakte:
49 m²
Inhoud:
160 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeervergunningen, betaald parkeren
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Waalstraat 142II

Postcode: 1079ED

Plaats: Amsterdam

Kaart Waalstraat 142 II Amsterdam

naar Waalstraat 142 II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand