Von Guerickestraat 95-I&II AMSTERDAM

Omschrijving

Prachtige dubbele bovenwoning in de Watergraafsmeer. Dit appartement heeft het helemaal. Heerlijk licht en ruim van opzet. Door de grote ramen komt een zee van licht binnen. Een ruime woonetage en een aparte slaapverdieping, een balkon én een dakterras. Het appartement ligt ook nog eens aan een brede en rustige straat. Vanaf het zonnige dakterras, gelegen op het zuid/westen, ziet u de skyline van de torens aan de Amstel. Mooier wordt het niet.

Omgeving
Al het goede van Amsterdam komt hier samen. In 12 minuten fietst u over de Amsterdamse grachten. Tegelijkertijd ervaart u het dorpse gevoel van buren die elkaar kennen en kinderen die op straat spelen.
De Von Guerickestraat (de augurkenstraat in het plat Amsterdams) is een heerlijk rustige straat in Amsteldorp. Het Amsteldorp is gelegen nabij de Amstel, tussen de Weespertrekvaart en park Frankendael, ten noorden van de sportvelden in Amsterdam Oost. Super gelegen dus. U kunt uw auto hier nog goed parkeren en direct twee vergunningen ontvangen. Via de Gooiseweg zit u in een mum van tijd op de ring A10.

Op loopafstand is het heerlijk ontspannen aan het water. Langs de oever van de Amstel bevinden zich het gezellige Thuis aan de Amstel, pizzeria L’Osteria en het zwemstrand van park Somerlust. Ook de Pure markt en restaurant De Kas in park Frankendael zijn om de hoek. Nog dichter bij huis in het dorp zelf is het prima lunchen en dineren bij The Lobby van Hotel V. Bij de sportvelden aan het eind van de Fizeaustraat vindt u diverse sportverenigingen.
Openbaar vervoer is ruim voorhanden, het net gerenoveerde Amstel Station (trein, metro, tram en bus) is dichtbij.

U treft alle benodigde winkels in de buurt of dichtbij op de Middenweg of in Oostpoort aan. Met alle gemakken van Amsterdam, terwijl je je in dit huis in een dorp waant. Zo heerlijk rustig.

Indeling
Entree via hal op de begane grond, eigen voordeur, brede bordestrap naar de eerste etage, overloop met garderobe, grote bergkast met aansluitingen voor wasmachine en -droger.

Doorzonwoonkamer met open keuken en trap naar de tweede etage. De mooie brede ruimte heeft grote ramen aan de voorzijde, uitkijkend over de straat, en openslaande deuren naar het balkon met ochtendzon aan de achterzijde met uitzicht over de binnentuinen. Open keuken met inbouwapparatuur aan de achterzijde.

Open trap naar de twee etage, royale overloop, slaapkamer met twee grote dakramen aan de achterzijde, ruime badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De badkamer heeft grote ramen, waardoor het hier ook heerlijk licht is. Hoofdslaapkamer aan de voorzijde met op maat gemaakte inbouwkasten en toegang tot het dakterras van circa 12 m2 op het zuidwesten, er is ook een deur naar het terras vanaf de overloop.

Kortom: een lekker licht huis met veel leef- en buitenruimte.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 95 m2 NEN 2580 norm.
- Dakterras en balkon 15 m2.
- Zonneboiler op het dak.
- De servicekosten zijn € 60 per maand, kleinschalige VvE met 3 leden.
- Gelegen op Gemeentelijke erfpachtgrond, tijdvak loopt tot 30-11-2049.
- Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
- Jaarlijkse canon € 601,27 (jaarlijks geïndexeerd met inflatie minus 1%).
- Een aanbieding voor eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd op basis van de gunstige voorwaarden in 2019.
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 535.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1925
Woonoppervlakte:
95 m²
Inhoud:
315 m³
Totaal aantal kamers:
3
Tuin:
Aanwezig
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Von Guerickestraat 95-I&II

Postcode: 1097PZ

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Von Guerickestraat 95-I&II AMSTERDAM

naar Von Guerickestraat 95-I&II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand