Volkerakstraat 4II-R AMSTERDAM

Omschrijving

In de Rivierenbuurt op de grens tussen Oud-Zuid en de Pijp is dit dubbele bovenhuis van ca. 78m2 gelegen en voorzien van twee riante slaapkamers, twee balkons met vrij uitzicht op het westen en veel ingebouwde kastruimte! De woning is keurig afgewerkt en uitstekend onderhouden. De erfpacht is afgekocht tot en met 2052 en er bestaat de mogelijkheid om een dakterras aan te leggen.

Indeling:
Via het gezamenlijke trappenhuis entree van de woning op de tweede verdieping. Separaat toilet met fonteintje. De woonkamer is door de vele ramen, hoge plafonds en de “doorzon” ligging een heerlijk fijne lichte ruimte. Het zitgedeelte is aan de voorzijde gelegen met twee handige opbergkasten. De woonkeuken is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot het balkon. Het balkon is gelegen op het westen en voorzien van een inbouwkast te bereiken via meerdere openslaande (dubbele) deuren. De keuken beschikt over een vaatwasser, combi oven-magnetron en afzuigkap met een directe afvoer naar buiten toe. Vanuit de woonkamer is de trap naar de derde verdieping. Onder de trap is een ruimte berging/trapkast gerealiseerd. Deze verdieping is voorzien van een fraaie houten parket vloer en de wanden + plafonds zijn strak gestuukt.
Derde verdieping; Vanuit de overloop zijn alle vertrekken te bereiken. De 1e slaapkamer is aan de voorzijde gelegen (4.20x4.23) en voorzien van een inbouwkast + de cv-kast (Intergas, 2007) De tweede slaapkamer is aan de achterzijde gelegen (3.34x4.23). Deze kamer is eveneens voorzien van een inbouwkast, beschikt over de wasmachine-droger aansluitingen en biedt via twee keer dubbel openslaande deuren toegang naar het balkon gelegen op het westen. De moderne volledig betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel, handdoekradiator en een lichtkoepel.
In de afgelopen 3 jaar is het appartement geschilderd van binnen, is de trap gerenoveerd en is de bovenverdieping voorzien van laminaat.

Omgeving: De woning is gelegen om de hoek van de Beethovenstraat, Scheldestraat, Maasstraat en de Pijp. Er binden zich diverse leuke restaurants, koffietentjes en kledingwinkels op loopafstand. Zaterdagmorgens wandel je naar de Albert Cuypmarkt, ga je hardlopen in het Amstelpark of Beatrixpark of shoppen in het Centrum. De tram, ringweg A10 (S109/S110) en A2 zijn binnen enkele minuten bereikbaar en bieden u een uitweg in alle windrichtingen. Ook is de halte voor de Noord-Zuidlijn, station RAI en station Zuid/WTC op steenworpafstand. Wanneer u op de fiets stapt, zit u binnen enkele minuten op de Zuidas, in De Pijp of de binnenstad met al haar horecagelegenheden, cultuur en andere gezelligheid!

Bijzonderheden:
- For English translation see our own website;
- Aanleg dakterras mogelijk, dit is reeds vastgelegd in VVE stukken en kan middels een gebruikersverklaring gerealiseerd worden;
- Woonoppervlakte 78 m2 (conform NEN2580 meting);
- Actieve en financieel gezonde VvE (38 leden) met goede reserve. De servicekosten van de VVE bedragen € 130,- per maand. Het beheer wordt door VVE NL uitgevoerd, MJOP is aanwezig;
- De jaarlijkse erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 juli 2052;
- Oplevering in overleg.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 550.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1929
Woonoppervlakte:
78 m²
Inhoud:
263 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Volkerakstraat 4II-R

Postcode: 1078XR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Volkerakstraat 4II-R AMSTERDAM

naar Volkerakstraat 4II-R AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand