VOC-kade 158 AMSTERDAM

Omschrijving

Eiland Oostenburg is één van de drie historische eilanden in het centrum van Amsterdam. Met oog voor het verleden wordt Eiland Oostenburg omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en culinaire horecagelegenheden. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Eiland Oostenburg is een stoere wijk aan het water in het centrum van Amsterdam, met alle voorzieningen op het eiland. Voor jong en oud. Een unieke woonomgeving voor iedereen die houdt van een levendige stadse sfeer. Door de centrale ligging bent u met het openbaar vervoer zo op het centraal station. En met de auto bent u snel op de ring van Amsterdam, op weg naar Schiphol of de rest van Nederland. Fietsers staan zo in het Museumkwartier, op de Dam, de Albert Cuyp of in De Pijp. Als de nieuwe fietsroute is aangelegd, bent u vanuit Eiland Oostenburg ook met de fiets in no time op Amsterdam CS.

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Vijzel. Een stoer en extra duurzaam appartementsgebouw met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van OZ. Het pand met stalen puien is gebouwd van circulair beton en ademt de industriële sfeer van de New Yorkse wijk SoHo. Er worden 21 koopappartementen gerealiseerd en één commerciële ruimte.

Het duurzame pand De Vijzel staat in de binnenstad van Amsterdam én pal aan de bruisende VOC-kade. Een schitterende plek aan het water waar volop ruimte is voor eigenzinnige horeca, diverse watervoorzieningen, een spa, vergaderruimten, werkplekken, een hotel, een Amsterdamse markthal (Werkspoorhal) en diverse creatieve broedplaatsen en een uitdagende gym. U merkt dat wonen, werken, recreëren en leven op de VOC kade door elkaar lopen.

Op de begane grond én tussenverdieping komt een commerciële ruimte van 67m². De begane grond is 41m² en de vide (tussenverdieping) 26m². Dankzij de fenomenale hoge plint van bijna 5 meter krijgt deze ruimte van buiten naar binnen en vice versa een schitterende uitstraling. De hoogte is maximaal benut en brengt gebruik en beleving perfect in balans. Vanuit elke invalshoek is er een prachtig vrij uitzicht op het water. De bereikbaarheid met eigen vervoer en openbaar vervoer is uitstekend. Parkeren kan in het direct om de hoek gelegen parkeerhuis.

De commerciële ruimte VOC-kade 158 wordt casco opgeleverd en ligt op eigen grond. Deze bijzonder aantrekkelijke unit biedt niet alleen een inspirerende ruimte, maar ook de volledige dynamiek van de dynamische en duurzame omgeving Oostenburg.

De bestemming van deze energieke ruimte is Gemengd-3, waaronder begrepen o.a. kantoren, bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, sport en recreatieve voorzieningen en culturele voorzieningen.

Pak de telefoon en neem contact met ons op. Helaas is er maar één ruimte beschikbaar!

Eigenschappen

Vraagprijs € 395.000 v.o.n.

Soort object:
Kantoorruimte
Bouwtype:
Nieuwbouw

Adres

Straat: VOC-kade 158

Postcode: 1018LG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart VOC-kade 158 AMSTERDAM

naar VOC-kade 158 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand