VOC-kade 116 AMSTERDAM

Omschrijving

DE VIJZEL - VOC-Kade 116 Amsterdam - EIGEN GROND

Op Eiland Oostenburg komt De Vijzel. Een stoer en extra duurzaam appartementsgebouw met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande architecten van OZ. Het pand met stalen puien is gebouwd van circulair beton en ademt de industriële sfeer van de New Yorkse wijk SoHo. De 21 exclusieve appartementen aan het water – van maisonnette tot penthouse – hebben verdiepingshoge ramen, zijn perfect afgewerkt en worden turnkey opgeleverd. Instapklaar dus. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving. Alles bij de hand.

Eiland Oostenburg verandert in een opwindende, waterrijke wijk. Met een rijk palet aan gebouwen en functies. Nu al is het erg geliefd door café-restaurants Roest en Rosa & Rita. En verrassende initiatieven en spannende concepten trokken nieuwsgierige bezoekers jarenlang naar de historische Van Gendthallen. Ook de krantenredacties van Volkskrant, Trouw en Het Parool vonden hier hun plek in het bedrijfsverzamelgebouw INIT. Met de bouw van viersterrenhotel Inntel Hotels Landmark Amsterdam is er vaart gezet achter de ontwikkeling. Dit stukje binnenstad transformeert tot een typisch Amsterdamse stadswijk: contrastrijk, levendig en stoer. De Vijzel schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. Vlak bij het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. Alles ook nog eens op eigen grond, dus geen erfpacht!

Op Eiland Oostenburg is er alle ruimte voor unieke winkeltjes, gezellige koffietentjes, inspirerende flexwerkplekken, originele horeca en motiverende sportgelegenheden. Ook de groene daken op de diverse gebouwen zijn een bewuste keuze. De invulling van de daken op de verschillende naastgelegen gebouwen loopt uiteen van urban farming en ecologisch speellandschap tot een rooftop bar met terrassen. Elk dak heeft een eigen unieke functie.

De royale appartementen liggen aan de kade van de Wittenburgervaart. In een robuust appartementsgebouw – van zes verdiepingen – met een stalen gevel, een naar boven vouwende pui, hergebruikte bakstenen, veel lichtinval en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Op uw grote balkon of in de weelderige binnentuin geniet u van de rust, het water, de stad en de buitengewone eilandsfeer. Met oog voor het verleden wordt dit eiland omgetoverd tot een nieuwe autoluwe stadswijk met gezellige straatjes, exclusieve boetieks en creatieve broedplaatsen. Een bloeiend gebied waar u op topniveau woont, werkt en leeft.

Eiland Oostenburg wordt autoluw. Op dit typisch Amsterdamse eiland krijgen fietsers en wandelaars alle ruimte. Om te genieten van het groen, te wandelen langs het water, bij te praten op een pleintje of te spelen op straat. In het speciale parkeerhuis staan de auto's, waar parkeren volautomatisch gaat met een lift. Op loopafstand van uw woning in De Vijzel.

Niet alleen de ligging op eigen grond is uniek, maar ook het afwerkingsniveau. De voortreffelijke afwerking refereert met smaak aan de rijke historie van Eiland Oostenburg. De woning wordt opgeleverd met een luxe maatwerk keuken van Poggenpohl voorzien van diverse Smeg of Miele inbouwapparatuur, een Bora inductiekookplaat met vier kookzones en geďntegreerde afzuiging en een Quooker Fusion 3-in-1. Daarnaast is de woning voorzien van gestucte wanden, een gestuct plafond, een luxe Plieger badkamer en kwaliteitstegels met schitterende formaten. Het afwerkingsniveau verschilt per woningtype, maar is ten alle tijde van een uitstekend en bovengemiddeld niveau.

Naast het hoge afwerkingsniveau scoort De Hout ook uitstekend als het gaat om energiezuinigheid. In De Vijzel is de
EPC slechts 0,2. Deze hoge mate van duurzaamheid komt door het gebruik van slimme installaties en hoogwaardige materialen zoals warmte-koudeopslag in de grond, driedubbel isolatieglas, zonnepanelen op het dakterras, een warmtepomp en een modern warmteterugwinsysteem. Bovendien worden oude materialen waar mogelijk hergebruikt. Kortom: de ecologische voetafdruk is geminimaliseerd om zo bij te dragen aan de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

Als bewoner van De Vijzel kunt u uw woning slimmer maken met smart electronics: een elektronische installatie waarmee u centraal allerlei toepassingen in huis kunt bedienen. Denk aan geluidsapparatuur, verlichting, thermostaat, camera's en rookmelders. Zo kunt u bijvoorbeeld als u niet thuis bent met uw smartphone de lampen alvast aandoen, de gordijnen sluiten, de verwarming aanzetten of met de alles-uitknop de eco-stand inschakelen. Zo vergroot u de veiligheid en het comfort van uw nieuwe woning. Bovendien helpen smart electronics u uw energieverbruik verder te verlagen. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen.

VOC-Kade 116 is een aantrekkelijke benedenwoning met een vide. De aanwezigheid van de vide maakt de indeling erg spannend. Direct grenzend aan de binnentuin is de woonkamer en open keuken. Op de vide is de slaapkamer en de badkamer. Dankzij de hoge plafonds komt het licht royaal binnen. Deze erg leuke woning wordt bovendien luxe én compleet afgewerkt. Wij luisteren natuurlijk graag naar uw persoonlijke wensen. Er zijn diverse indelingen mogelijk. Ook wonen in een duurzaam appartement op Eiland Oostenburg? Maak uw interesse kenbaar via de projectwebsite of ons kantoor.

Eigenschappen

Koopsom € 440.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
150 m³
Totaal aantal kamers:
2
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 50 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: VOC-kade 116

Postcode: 1018LG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart VOC-kade 116 AMSTERDAM

naar VOC-kade 116 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand