VOC-kade 114 AMSTERDAM

Omschrijving

DE HOUT - MAISONNETTE - VOC-Kade 114 Amsterdam - EIGEN GROND

Op Eiland Oostenburg, in de binnenstad van Amsterdam, komt De Hout. Een verfijnd grachtenpand met typisch Nederlandse signatuur, ontworpen door de vooraanstaande designers van Workshop architecten. Dit unieke gebouw ligt op eigen grond en telt slechts drie exclusieve appartementen en een magnifieke gezinswoning. Kleinschalig, perfect afgewerkt, aan het water en met een binnentuin. Dit alles in een creatieve, dynamische en stadse woonomgeving.

De Hout schittert straks op het stoere en contrastrijke Eiland Oostenburg in de binnenstad van wereldstad Amsterdam. Vlak bij het centrum, aan het water en met alle voorzieningen óp het eiland. De Hout is een elegant appartementsgebouw met een herkenbare houten gevel, veel licht door de hoge ramen en alle comfort door het luxe afwerkingsniveau. Ook op uw grote balkon, het groene dakterras of in de weelderige binnentuin geniet u van alle rust, het water en de buitengewone eilandsfeer.

Niet alleen de ligging op eigen grond is uniek, maar ook het afwerkingsniveau. De voortreffelijke afwerking refereert met smaak aan de rijke historie van Eiland Oostenburg. De woning wordt opgeleverd met een luxe maatwerk keuken van Pogghenpol voorzien van diverse Miele inbouwapparatuur, een Bora inductiekookplaat met vier kookzones en geďntegreerde afzuiging en een Quooker Fusion 3-in-1. Daarnaast is de woning voorzien van gestucte wanden, een massief houten vloer, een houten balkenplafond, een luxe Pliegerbadkamer en kwaliteitstegels met schitterende
formaten.

Naast het hoge afwerkingsniveau scoort De Hout ook uitstekend als het gaat om energiezuinigheid. In De Hout is de
EPC slechts 0,2. Deze hoge mate van duurzaamheid komt door het gebruik van slimme installaties en hoogwaardige materialen zoals warmte-koudeopslag in de grond, driedubbel isolatieglas, zonnepanelen op het dakterras, een warmtepomp en een modern warmteterugwinsysteem. Bovendien worden oude materialen waar mogelijk hergebruikt. Kortom: de ecologische voetafdruk is geminimaliseerd om zo bij te dragen aan de wereldwijde klimaatdoelstellingen.

Als bewoner van De Hout kunt u uw woning slimmer maken met smart electronics: een elektronische installatie waarmee u centraal allerlei toepassingen in huis kunt bedienen. Denk aan geluidsapparatuur, verlichting, thermostaat, camera's en rookmelders. Zo kunt u bijvoorbeeld als u niet thuis bent met uw smartphone de lampen alvast aandoen, de gordijnen sluiten, de verwarming aanzetten of met de alles-uitknop de eco-stand inschakelen. Zo vergroot u de veiligheid en het comfort van uw nieuwe woning. Bovendien helpen smart electronics u uw energieverbruik verder te verlagen. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan uw individuele wensen.

Op Eiland Oostenburg is er alle ruimte voor unieke winkeltjes, gezellige koffietentjes, inspirerende flexwerkplekken, originele horeca en motiverende sportgelegenheden. Ook de groene daken op de diverse gebouwen zijn een bewuste keuze. De invulling van de daken op de verschillende naastgelegen gebouwen loopt uiteen van urban farming en ecologisch speellandschap tot een rooftop bar met terrassen. Elk dak heeft een eigen unieke functie.

Wonen in deze MAISONNETTE is optimaal genieten van 132m˛ verdeeld over de tweede en derde verdieping en het dakterras op de vierde verdieping. Deze perfect ingedeelde woning van 86m˛ heeft een heerlijk ontbijtbalkon van circa 6m˛ en een groot dakterras van circa 40m˛. Het zonnige dakterras biedt ruimte voor een buitenkeuken en zelfs een hottub. Heerlijk genieten van de zwoele zomeravonden met een drankje in de hand. Dankzij de hoge plafonds ervaart u een prachtige ruimtelijke beleving en fijne lichtinval. De open keuken en living lopen harmonieus in elkaar over. Drie slaapkamers en een ruime badkamer op een aparte verdieping maken van deze MAISONNETTE een volwassen woning. De afwerking is luxe én compleet. Ook wonen in een duurzame woning op Eiland Oostenburg? Maak uw interesse kenbaar via de projectwebsite of ons kantoor.

Eigenschappen

Koopsom € 775.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2021
Woonoppervlakte:
86 m²
Inhoud:
400 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 132 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: VOC-kade 114

Postcode: 1018LG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart VOC-kade 114 AMSTERDAM

naar VOC-kade 114 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand