VOC-kade 102 AMSTERDAM

Omschrijving

Op Oostenburg, in het historische hart van Amsterdam, verrijst De Keizer. Dit stoere, majestueuze appartementsgebouw bestaat uit 44 exclusieve appartementen, maisonettes, atelierwoningen en penthouses. Met een state-of-the-art keuken, luxe badkamer, smart electronics en een prachtig uitzicht over het water en de skyline van de stad, woont u hier op topniveau. Bovendien liggen de woningen allemaal op EIGEN GROND! U woont dus op een plek, die geheel van u is.

De woningen hebben verdiepingshoge ramen, waardoor het licht heerlijk binnen komt. Omdat niets zo persoonlijk is als wonen, wordt uw nieuwbouwwoning in De Keizer opgeleverd zoals u dat wilt. U kunt kiezen uit drie afwerkingsniveaus: Comfort, Premium en Superior. Hier heeft u veel vrijheid om de woning naar eigen wens op te laten leveren. Altijd met oog voor het kleinste detail.

De Keizer combineert stoere industriële looks met met state-of-the-art duurzaamheid. De woningen zijn namelijk energieneutraal door zonnepanelen op het dak, een modern warmteterugwinsysteem en het gebruik van natuurlijke bronnen voor warmte, koeling en energie. Achter het stoere uiterlijk van zwart Braziliaans metselwerk en zwart beton, schuilt een warme en zachte binnenkant. Door het gebruik van hout voelen de algemene ruimten warm en sfeervol aan. Het atrium en de groene binnentuin bieden een prachtige uitkijk over de galerijen en de lucht erboven.

De Kroon op De Keizer is de ecologische privé daktuin, die natuurlijk alleen toegankelijk is voor bewoners, Voor uzelf, vrienden en familie zijn er de natuurlijke terrassen: heerlijke plekken voor de zomerdag. 's Ochtends leest u er de krant, 's middags maakt u een praatje met de buren, 's avonds, wanneer de zon ondergaat, geniet u van een wijntje en het uitzicht over het IJ. Kortom, deze groene oase op hoogte is de ideale plek voor ontspanning en ongedwongen samenzijn.

Pal aan de voet van De Keizer vindt u de VOC-kade. Hier vloeit exclusiviteit over in stadse gezelligheid. Genieten van eigenzinnige gerechten, een bezoekje aan een galerie, een uitdagende work-out, of uw laatste werk afronden in een urban industrial setting? Aan de VOC-kade merkt u dat wonen, werken, recreëren en leven in elkaar over lopen. Kortom, leven zoals u dat wilt.

Een nieuwbouwwoning in De Keizer is een duurzame keuze. U investeert in een woning met een bescheiden ecologische voetafdruk. Dat komt door de circulaire bouwwijze, waarbij het beton en de bakstenen gemaakt zijn van hergebruikte materialen. Bovendien verbruikt u geen fossiele brandstoffen doordat De Keizer volledig energieneutraal is.

De Keizer biedt een fijne diversiteit aan woningtypen. Van studio's tot maisonettes en van atelierwoningen tot XL appartementen. Alle woningen liggen op EIGEN GROND en zijn te koop tegen zeer aantrekkelijke maandlasten.

VOC-kade 102 - APPARTEMENT - 48M²
Heerlijk bachelor appartement met een breed en diep balkon op het zuidoosten uitkijkend op de fraaie binnentuin. De uitstekende indeling zal aanvoelen als een maatpak. De fijne dynamiek van Oostenburg als aantrekkelijk verlengstuk van deze woning maakt het plaatje compleet in één van de mooiste steden van de wereld.

OPLEVERING
Het is helemaal aan u hoe u de woning opgeleverd wenst te krijgen. Er zijn 3 afbouwpaketten samengesteld waaruit u kunt kiezen. Genoemde koopsom is op basis van van een Baseline afwerkingsniveau. Wat dit inhoudt en waaruit u nog meer kunt kiezen leggen wij u onderstaand uit:

Base Line:
Bent u handig en vindt u het leuk om uw nieuwbouwwoning zelf af te maken? Dan kiest u Base Line, het pakket dat u alle ruimte geeft om zelf een keuken te kiezen en te plaatsen, een vloer te leggen, de wanden te behangen en de verfkwast ter hand te nemen. Uiteraard is de woning voorzien van alle benodigde installaties en de kozijnen en deuren zijn reeds geplaatst in uw woning. Alleen de keuken dient u nog zelf uit te zoeken en te plaatsen, de badkamer af te werken en de wanden dienen te worden voorzien van een behang.

Koopsom Base line: euro 510.000,.-- vrij op naam

Luxury Line:
Ontbreekt het u aan tijd? Kiest u graag voor gemak, dan kiest u voor de Luxury Line. De woning is hiermee standaard al voorzien van een complete keuken en badkamer. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen. Alleen een vloer leggen en de wanden schilderen en u bent klaar om uw intrek te nemen in De Keizer.

Koopsom Luxury line: euro 527.000,-- vrij op naam

Superior Line
Een luxe keuken, chic sanitair, elegante tegels, luxe inbouwkranen in de badkamer, houten binnendeurkozijnen met stompe deuren en keuze uit een pakket met luxe deurbeslag. Vloeren, plafonds en wanden gesausd in de kleur van uw voorkeur: dat is de luxe van het Superior-pakket. Uiteraard kunt u in de showroom de keuken en badkamer volledig naar eigen wens en smaak aanpassen. De woning is voorzien van een Domotica pakket. Een slim systeem om verwarming, licht en beeld & geluid te bedienen. Zo combineert u comfort op hoog niveau moeiteloos met een laag energieverbruik.

Koopsom Superior line: euro 550.000,-- vrij op naam

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan de projectwebsite en informeren u graag in een persoonlijk gesprek over alle ins and outs van dit prachtige project en dit bijzondere bouwnummer.

Eigenschappen

Koopsom € 510.000 v.o.n.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Nieuwbouw
Bouwjaar:
2020
Woonoppervlakte:
48 m²
Inhoud:
130 m³
Totaal aantal kamers:
2
Tuin:
Aanwezig
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 115 p/m
Energielabel:
Klasse A++++
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: VOC-kade 102

Postcode: 1018LG

Plaats: AMSTERDAM

Kaart VOC-kade 102 AMSTERDAM

naar VOC-kade 102 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand