Vincent van Goghstraat 115 AMSTERDAM

Omschrijving

Heerlijk licht appartement van ca. 50m2 met twee balkons én een ruime berging, gelegen in een rustige straat midden in de populaire wijk de Pijp.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een karakteristiek pand naar ontwerp van Berlage. De erfpacht is afgekocht tot 2054 en de aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpacht is onder gunstige voorwaarden in 2019 gedaan. Het gebouw is in 2004 gesplitst in appartementsrechten waarbij isolatieverbeteringen zijn aangebracht en is volledig voorzien van dubbel glas. Hierdoor beschikt de woning over energielabel D.

Indeling
Keurig verzorgde en brede gezamenlijke entree. Hal met toegang tot alle vertrekken. De lichte woonkamer is aan de voorzijde gelegen, voorzien van inbouwkasten en beschikt over een zijkamer/werkkamer met deuren naar zonnig Frans balkon op het zuiden. De keuken is aan de achterzijde gelegen en biedt eveneens toegang tot een balkon met bergkast gelegen op het noorden. In de keuken zijn de cv-ketel (Intergas 2004) en de wasmachine aansluiting aanwezig. De ruime slaapkamer (3.80x2.94) is aan de achterzijde gelegen en kijkt uit over de groene binnentuin. Vanuit de hal is het separate toilet met fonteintje en de badkamer te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en granito vloer. Op de derde verdieping heeft u de beschikking over een riante berging met daglicht van ruim 10m2 welke eveneens uitermate geschikt is om als werkkamer te gebruiken. Onder het schuine deel van het dak is een inbouwkast gemaakt.

Omgeving
De woning bevindt zich in een karakteristiek pand uit 1923, gelegen in een rustige, brede straat in de wijk De Pijp met tal van eetgelegenheden, cafés en winkels in de directe omgeving. Op steenworp afstand zijn het Cornelis Troostplein, de Ceintuurbaan, de Ferdinand Bolstraat, de Maasstraat en het Van der Helstplein. Op loopafstand het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt en het Gerard Douplein en in de andere richting natuurlijk het Museumplein met al haar voorzieningen.
Door de gunstige ligging van de woning bent u binnen enkele minuten op de A2 of A10. Het Amstelstation, Station RAI en Station Zuid liggen binnen 10 minuten fietsen. Daarnaast zijn er meerdere tram- en metrohaltes (Noord/Zuidlijn) om de hoek. Kortom, wonen op een geweldige plek in een bruisende en dynamische omgeving.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van Eigenaars “De Vincent II” bestaat uit 160 leden. De servicekosten bedragen EUR 103,- per maand. Het betreft een financieel gezonde VvE, welke professioneel wordt beheerd door VvE Beheer Amsterdam.
For an English translation please visit our own website.

Bijzonderheden
- For English translation, see our own website;
- Toplocatie in De Pijp;
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 48,82m2 exclusief berging en balkons;
- Berging van ruim 10m2;
- Gebouwgebonden buitenruimte ca. 5m2;
- Volledig voorzien van dubbel glas;
- Energielabel D;
- Financieel gezonde en actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 103,- per maand en het beheer wordt door VVE beheer Amsterdam gedaan;
- Erfpacht afgekocht tot en met 15 juni 2054, de aanvraag voor afkoop eeuwigdurende erfpacht is onder de gunstige voorwaarden in 2019 gedaan;
- Oplevering in overleg, snelle oplevering mogelijk;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 365.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1923
Woonoppervlakte:
50 m²
Inhoud:
154 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse D
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Vincent van Goghstraat 115

Postcode: 1072KX

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Vincent van Goghstraat 115 AMSTERDAM

naar Vincent van Goghstraat 115 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand