Van Woustraat 230 II Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk ruim en fraai gerenoveerd appartement van 58 m2, gelegen in de geliefde Pijp. De woning heeft een royale woonkamer en een sfeervolle woonkeuken, die aan het zonnige balkon grenst (Z).

De woning is gelegen in de Van Woustraat, die zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld tot een geliefde plek met een grote diversiteit aan winkels en horecazaken. Voor de nodige ontspanning liggen het Sarphatipark en de Amstel op loopafstand, net als leuke horecazaken zoals Fa. Pekelhaaring, Bar Bouwmeester en café Carbon. Ook de beroemde Albert Cuypmarkt ligt op een paar minuten fietsen, net als traiteur Stach en diverse supermarkten zoals Albert Heijn en Marqt.

Het openbaar vervoer is uitermate gunstig; er stoppen diverse trams en bussen voor de deur en ook treinstations RAI en Amstel liggen op een paar minuten fietsen. Met de auto rijdt u binnen een paar minuten naar de A-10 en A-2. Parkeren kan in de directe omgeving en de geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is momenteel slechts 3 maanden.

INDELING
Entree, hal, ruime woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, vriezer, 5-pitsgaskookplaat, design afzuiger en vaatwasser. Vanuit de keuken is het brede balkon bereikbaar, waar je prachtige over de binnentuinen uitkijkt. In het midden vinden we de moderne badkamer die voorzien is van een ligbad, douche en wastafelmeubel. De royale woonkamer ligt aan de voorzijde.
Tot slot is er nog een praktisch ingedeelde slaapkamer, gelegen aan de rustige achterzijde. Ook vanuit deze slaapkamer is het balkon (Z) bereikbaar.
Het gehele appartement is voorzien van gestuukte wanden en plafonds.

ERFPACHT
De woning is gelegen op erfpacht van de gemeente Amsterdam.
De canon is € 450,53 per jaar.
Het huidige loopt tot 31 mei 2046.

BIJZONDERHEDEN
- ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
- De woonoppervlakte is 58,2 m2 exclusief het balkon van 6,9 m2 (conform NEN 2580 meetrapport);
- De actieve VvE bestaat uit 4 leden en wordt professioneel beheerd door VZB Vastgoed.
- De servicekosten zijn € 108,37 per maand.
- De VvE heeft recent groot onderhoud aan de balkons laten uitvoeren.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 369.000 k.k.

Soort object:
Bovenwoning
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1922
Woonoppervlakte:
58 m²
Inhoud:
183 m³
Totaal aantal kamers:
3
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Woustraat 230II

Postcode: 1073NB

Plaats: Amsterdam

Kaart Van Woustraat 230 II Amsterdam

naar Van Woustraat 230 II Amsterdam
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand