Van Rensselaerstraat 37-II AMSTERDAM

Omschrijving

Dit is je kans om in een luxe hoekappartement in Amsterdam te wonen met een zeer lichte living met woonkeuken en twee fijne slaapkamers. Vanuit de woning kijk je fijn uit over het pleintje in de straat.

Locatie
Wat een heerlijke plek!

De woning is gelegen in een fijne en veilige Amsterdamse woonbuurt tussen het Vondelpark en het Rembrandtpark. Je fiets of loopt in korte tijd naar alle belangrijke voorzieningen, die bij Amsterdam horen. Zo zijn er de Foodhallen in Oud-West, de Overtoom, Kinkerstraat en de J.P. Heijestraat, maar ook de Postjesweg om de hoek voor de dagelijkse boodschappen.

In de buurt zijn ook leuke eettentjes en koffiebarretjes.

Indeling
Gemeenschappelijke entree, trap naar de 2e etage.

Entree van de woning, ruime hal, toegang tot alle vertrekken. Woonkamer met erker en hoekligging, uitzicht op het pleintje in de straat, aansluitend de woonkeuken, wederom met grote ramen, luxe keuken voorzien van de nodige apparatuur, hoofdslaapkamer (ca. 3,35 x 3,80 m) met grote kastenwand en twee grote ramen, naastgelegen studeer/logeerkamer (ca. 2,20 x 4,60 m), badkamer met toilet, ligbad en wastafel, separate kast voor wasmachine.

Het appartement wordt gestoffeerd en gemeubileerd verhuurd.

De woning is voorzien van dubbelglas, strak gestuukte wanden en plafonds en een luxe vloer.

Bijzonderheden:
- Fijne woonlocatie in Amsterdam West;
- Woonoppervlakte 71,3 m˛ (conform NEN 2580);
- Huurprijs € 1.700,-- exclusief G/W/L;
- Waarborgsom twee maanden huur;
- Goed geďsoleerd, dubbel glas;
- Gestoffeerd en gemeubileerd;
- Huur periode maximaal 24 maanden;
- Geen studenten of delers aub;
- Per direct beschikbaar;
- Indien gewenst is een overdekte parkeerplaats te huur voor € 200,-- per maand in de directe omgeving.

Bel snel met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak. We leiden je graag 1 op 1 rond.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 1.700 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1930
Woonoppervlakte:
71 m²
Inhoud:
227 m³
Totaal aantal kamers:
3
Garage:
Aanwezig
Aanvaarding:
direct

Adres

Straat: Van Rensselaerstraat 37-II

Postcode: 1058XR

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Van Rensselaerstraat 37-II AMSTERDAM

naar Van Rensselaerstraat 37-II AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand