Van Leijenberghlaan 42 AMSTERDAM

Omschrijving

Exclusief appartement van circa 194m² met een royaal terras op het zuiden gelegen op de zesde verdieping van Résidence L'Étoile aan het Gelderlandplein. Wonen in Résidence L'Étoile is wonen in één van de meest exclusieve appartementencomplexen van Amsterdam op één van de meest aantrekkelijke woonlocaties. De Zuidas, sportfaciliteiten, medische voorzieningen, cultuur, gastronomische verfijning, exclusieve shops en boutiques zijn binnen handbereik. In het imposante gebouw zijn een PA service, een 24/7 bemande portiersbalie, een fitnessruimte en diverse gastenverblijven aanwezig.

De bewoners beschikken over een individuele keycard voor de lift, waarmee tevens de parkeergarage en de berging in de onderbouw direct toegankelijk zijn. Deze prachtige woning heeft de signatuur van Piet Boon en biedt een ideale indeling in een sfeervolle ambiance met een royale living, intieme dining, slaapkamers met een eigen badkamer en panoramische vergezichten. U treft hier maximaal comfort en privacy.

Bijzonderheden:
-ENGLISH TRANSLATION AT OUR OWN WEBSITE;
-De huurprijs per maand is inclusief stoffering;
-Drie slaapkamers;
-Servicekosten euro 600,-- per maand;
-Voorschot op de stookkosten euro 250,-- per maand;
-Optioneel parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeergarage euro 225,-- per maand en bijbehorende servicekosten euro 15,-- per maand.

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Huurprijs € 4.500 per maand

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1997
Woonoppervlakte:
194 m²
Inhoud:
627 m³
Totaal aantal kamers:
4
Garage:
Aanwezig
Parkeren:
parkeergarage
Periodiekebijdrage:
€ 600 p/m
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Leijenberghlaan 42

Postcode: 1082GM

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Van Leijenberghlaan 42 AMSTERDAM

naar Van Leijenberghlaan 42 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand