Van Boshuizenstraat 495 AMSTERDAM

Omschrijving

Hoekwoning van ruim 72m2 gelegen op de derde verdieping voorzien van twee balkons, twee ruime slaapkamers, een lift én een ruime berging op de begane grond. De erfpacht bedraagt € 104,36,- per jaar tot en met 2034, de aanvraag voor eeuwigdurende erfpacht is in 2019 gedaan met zeer interessante afkoopmogelijkheden.

Middels lift of trap entree van de woning op de derde verdieping. Vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. Separaat toilet met fonteintje en een handige opbergkast met onder andere de wasmachineaansluiting. De woonkamer is op de hoek gelegen en biedt toegang tot twee balkons. Één balkon is op het noorden gelegen, het tweede balkon ligt op het oosten. Beide slaapkamers hebben een goed formaat, één van de slaapkamers biedt toegang tot het balkon. Vanuit de hal is de keuken toegankelijk. De keuken is voorzien van een vaatwasser, oven, gasfornuis, koelkast, vriezer en biedt toegang tot het balkon. Op de begane grond heeft u de beschikking over een (fietsen) berging.

Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een uitstekende op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Station Zuid, Rai en de Zuidas zijn om de hoek gelegen. Veel groen in de omgeving aanwezig zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Een parkeervergunning is direct beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 72,8m2 exclusief balkons en berging;
- Lift aanwezig;
- De servicekosten bedragen € 191,- per maand. De VVE beheerder is Rappange VVE beheer en er is voldoende spaargeld én een MJOP aanwezig. Voorschot stookkosten bedraagt € 73,- per maand;
- Oplevering; kan snel;
- Handige (fietsen) berging op de begane grond;
- Twee balkons;
- De erfpacht bedraagt € 104,36 tot en met 15 mei 2034. De aanvraag eeuwigdurende erfpacht is in 2019 gedaan waarbij u onder andere de mogelijkheid heeft om de erfpacht voor een interessant bedrag eeuwigdurend af te kopen;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 375.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1961
Woonoppervlakte:
73 m²
Inhoud:
240 m³
Totaal aantal kamers:
3
Parkeren:
parkeervergunningen
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Boshuizenstraat 495

Postcode: 1082AS

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Van Boshuizenstraat 495 AMSTERDAM

naar Van Boshuizenstraat 495 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand