Van Boshuizenstraat 351 AMSTERDAM

Omschrijving

Hoekwoning van ruim 66m2 gelegen op de tweede verdieping voorzien van twee balkons, drie slaapkamers, een lift én een ruime berging op de begane grond. De erfpacht bedraagt € 118,- per jaar tot en met 2038 en is daarna eeuwigdurend afgekocht!

Middels lift of trap entree van de woning op de tweede verdieping. Ruime hal voorzien van een separaat toilet met fonteintje en een handige opbergkast waar onder andere de wasmachine aansluiting is gesitueerd. De woonkamer beschikt over een open keuken met een koelkast, vriezer en een 4-pits gasfornuis. Vanuit de woonkamer is het eerste balkon te bereiken. Dit balkon is gelegen op het oosten. De woning beschikt momenteel over drie slaapkamers, op eenvoudige wijze is één van de slaapkamers bij de woonkamer te betrekken. Vanuit twee van de drie slaapkamers is het tweede balkon te bereiken (gelegen op het zuiden). De badkamer beschikt over een wastafel en ligbad. Op de begane grond heeft u de beschikking over een (fietsen) berging.

Buitenveldert is gelegen nabij de Zuidas, tussen Amsterdam-Zuid en Amstelveen. De woning is gelegen op een uitstekende op loopafstand van winkelcentrum Gelderlandplein. Hier heeft men een divers aanbod van horeca- en winkelgelegenheden. Station Zuid, Rai en de Zuidas zijn om de hoek gelegen. Veel groen in de omgeving aanwezig zoals het Amstelpark en Amsterdamse bos. Goede verbindingen met het openbaar vervoer en een snelle verbinding naar luchthaven Schiphol. Met de auto is de ring A10 snel bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid op straat. Een parkeervergunning is direct beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Conform NEN 2580 meetrapport bedraagt de woning 66,2m2 exclusief balkons en berging;
- Lift aanwezig;
- De servicekosten bedragen € 222,01 per maand inclusief stookkosten. De VVE beheerder is Munnik VVE beheer en er is voldoende spaargeld én een MJOP aanwezig;
- Oplevering; kan snel;
- Handige (fietsen) berging op de begane grond;
- Twee balkons;
- De erfpacht bedraagt € 118,43 tot en met 15 mei 2038 en is vanaf dat moment EEUWIGDUREND AFGEKOCHT;

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

Eigenschappen

Vraagprijs € 350.000 k.k.

Soort object:
Appartement/flat
Bouwtype:
Bestaande bouw
Bouwjaar:
1961
Woonoppervlakte:
67 m²
Inhoud:
216 m³
Totaal aantal kamers:
4
Parkeren:
parkeervergunningen
Energielabel:
Klasse E
Aanvaarding:
in overleg

Adres

Straat: Van Boshuizenstraat 351

Postcode: 1082AN

Plaats: AMSTERDAM

Kaart Van Boshuizenstraat 351 AMSTERDAM

naar Van Boshuizenstraat 351 AMSTERDAM
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand